432025_368518566511923_1199222657_n

Ο Αύγουστος για το Μίκυ Μάους και τις υπόλοιπες Ντισνεϊκές εκδόσεις!

Στον Δρόμο και οι άλλες ιστορίες

Στις 4 Αυγούστου, κυκλοφορεί το πρώτο Μίκυ Μάους του Αυγούστου (το #164 για την ακρίβεια) και έχει την ιστορία παρωδία Στον Δρόμο! Είναι μια από τις ιστορίες που είχα βάλει στις Τοπ 10 Ιταλικές που θα θέλαμε να δούμε στην Ελλάδα. Το θυμάστε; Συγκεκριμένα την είχα στην 5 θέση!! Παραπάνω μπορείτε να δείτε μια ελαιογραφία του Πάολο Μοττούρα για την ιστορία. Προσωπικά την αναμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και είναι και 65 σελίδων Δηλαδή έχει ψωμί. Το εξώφυλλο είναι πολύ όμορφο. Μακάρι να είχαμε και άρθρα αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω. Πάντως το Μίκυ Μάους #1 της Καθημερινής είχε άρθρο για ιστορία Η Τελευταία Περιπέτεια του Σκρουτζ Μακ Ντακ. Θα μπορούσαν γενικά να έχουν άρθρα και για τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες και να μην βάζουν πάντα. Ακόμα, την συγκεκριμένη ιστορία ίσως την περίμενα λίγο πιο πολύ στο Μίκυ Μάους μάλλον εξαιτίας του χρωματισμού και ίσως λόγω του σχεδίου; Το Μίκυ Μάους #163 έχει πάντως άρθρο για την κεντρική του ιστορία! Πάντως, θα μου άρεσε και στο ΚΟΜΙΞ αλλά μάλλον καλύτερα στο Μίκυ; Θα δούμε…

Το Μίκυ Μάους #165 έχει ένα ενδιαφέρον εξώφυλλο. Το εξώφυλλο αυτό είναι μέρος του εξώφυλλου που υπάρχει για την ιστορία Η Τελευταία Περιπέτεια του Σκρουτζ Μακ Ντακ αλλά εδώ το βλέπουμε μόνο με τον Σκρουτζ και δίχως τον Σκληρόκαρδο Χρυσοκούκη. Ακόμα, εάν δείτε παραπάνω το συγκεκριμένο εξώφυλλο ήταν να κυκλοφορήσει ως εξώφυλλο του Μίκυ Μάους #1 το 2014. Για κάποιον λόγο δεν έγινε και μπήκε αυτό που είδαμε τότε. Τώρα χρησιμοποίησαν μέρος του στο καινούργιο Μίκυ Μάους. Οπότε δεν μπορούμε να πούμε ποια θα είναι η κεντρική ιστορία του τεύχους… Το τρίτο Μίκυ Μάους του μήνα έχει ως κεντρική ιστορία Το Δώρο του Φαραώ. Πρόκειται για αυτήν εδώ την ιστορία από το Topolino #3097, 29 σελίδων και δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο θα έλεγα. Το τελευταίο Μίκυ Μάους του μήνα έχει εξώφυλλο του Topolino #2700 του οποίου όλες οι ιστορίες έχουν δημοσιευτεί στη χώρα μας παλιότερα! Άρα πάλι δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κεντρική του τεύχους.

Για μένα πάντως ο μήνας ξεκινάει πάρα πολύ δυνατά αλλά μετά τα επόμενα τεύχη φαίνονται αρκετά πιο αδύναμα από το πρώτο… Ίδωμεν.

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Να πούμε και ένα δυο πράγματα και για τις άλλες εκδόσεις. Για άλλη μια ακόμα φορά, πιο ενδιαφέρουσα έκδοση για αγορά βρίσκω το Ντόναλντ με το Σούπερ Μίκυ να έχει ένα όμορφο καλοκαιρινό εξώφυλλο, ενώ το ΚΟΜΙΞ συνεχίζει με την στάμπα του Βίου στο εξώφυλλο. Ας ελπίσουμε από Ιανουάριο να δούμε κάτι διαφορετικό στην συγκεκριμένη έκδοση που πλέον είναι Rosa and friends.