O δέκατος τρίτος τόμος της σειράς Μεγάλες Ιστορίες Disney ή όπως αλλιώς την λέμε της Βιβλιοθήκης Σκάρπα έρχεται την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου. Παρακάτω σας δίνουμε την διαφήμιση/βίντεο της Καθημερινής για αυτόν.

Επειδή η Καθημερινή στο facebook πάλι δεν έβαλε το βίντεο για άλλη μια φορά δεν μπορούμε να βάλουμε τον σύνδεσμο. Παρόλα αυτά βρήκαμε πάλι τη διαφήμιση για τον τόμο στην τηλεόραση και έτσι βγάλαμε από εκεί κάποιες εικόνες και μάθαμε πληροφορίες για τον τόμο 😉

ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ DISNEY – ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΟ ΣΚΑΡΠΑ

Οι αγαπημένοι ήρωες της Disney έρχονται ξανά στην Καθημερινή για ένα αξέχαστο Καλοκαίρι!

Από ότι φαίνεται στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε ελάχιστα πως φαίνονται τα εξώφυλλα των υπόλοιπων τόμων.

Οι ιστορίες του τόμου

Η ιστορία Το Κοραλλένιο Καγκουρώ αποτελεί κεντρική ιστορία του δέκατου πέμπτου τόμου. Έχει δημοσιευτεί στη χώρα μας 4 φορές στα Κλασσικά. Από το βίντεο φαίνεται ότι ο τόμος θα έχει τις εξής ιστορίες:

Γενικά

Με τα παραπάνω ο δέκατος τρίτος τόμος έχει σύνολο 128 σελίδες (όσον αφορά τις ιστορίες). Άρα υποθέτω ότι θα έχουμε άλλη μια ιστορία. Οι συνοδευτικές η πρώτη έχει μπει 2 φορές στα Κλασικά και μια στο Μίκυ Μάους και άλλη μπαίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι στην παραπάνω εικόνα που φαίνεται ο νέος τόμος μαζί με τους υπόλοιπους φαίνεται ότι είχα 100% δίκιο για όσα έλεγα για τον επόμενο με την ιστορία Ο Ανίκητος Υπερεγκέφαλος.

Παρακάτω εικόνες για τις ιστορίες που δείχνει το βίντεο: