Όπως είχαμε πει σε προηγούμενο άρθρο κάτι καινούργιο ετοιμάζει πάλι ο Κάστυ.  Η ιστορία πρέπει να είναι κάτι πολύ μεγάλο καθώς τις τελευταίες δυο βδομάδες έχουμε συνεχώς νέα teasers. Πάλι καλά δηλαδή που άργησα να φτιάξω το άρθρο διότι σήμερα είχαμε το πιο σημαντικό. Ανέβασε το πρωί μια νέα εικόνα teaser/αφίσα όπου έχει τον Μίκυ του παρόντος αλλά και αυτόν του παρελθόντος. Άρα η νέα ιστορία για την οποία μας προετοιμάζει τόσο καιρό είναι η συνέχεια του «Όλα αυτά θα συμβούν χθες» και θα δημοσιευτεί στο Topolino #3284 στις 31 Οκτωβρίου!

Όταν όλος ο κόσμος είναι σε κίνδυνο μόνο ΈΝΑΣ ήρωας δεν είναι αρκετός. Χρειαζόμαστε ΔΥΟ.

Όπως ξέραμε από την συνέντευξη που είχαμε πάρει από τον Κάστυ τον Φλεβάρη, η συνέχεια της ιστορίας που είπαμε παραπάνω θα έβγαινε με αφορμή τα 90 χρόνια του Μίκυ. Και πάλι θα έχουμε συνεργασία Κάστυ – Μπονφάττι. Η νέα απειλή που έχει να αντιμετωπίσει ο Μίκυ είναι τόσο μεγάλη που θα χρειαστεί και τη βοήθεια του παρελθοντικού του εαυτού. Θαρρώ πως είναι πολύ ωραία ιδέα αυτή για να γιορτάσουν τα γενέθλια του χαρακτήρα. Το θέμα είναι ποιος θα είναι αυτή η απειλή. Γιατί μάλλον από ότι φαίνεται από παρακάτω «μηνυματάκια» που βάζει η σελίδα του Κάστυ στο facebook αυτές τις μέρες δεν θα είναι ο Μαύρος Πητ.

  1. Παρέμεινε ανόητος.
  2. Που νομίζεις ότι πας σήμερα;
  3. Ρώτα τι δεν μπορεί να κάνει η χώρα σου για εσένα.
  4. Γίνε η αλλαγή που θέλω να δω στον κόσμο.
  5. Ας δώσουμε στον Πητ μια ευκαιρία.

Όλα τα παραπάνω φαίνονται πολύ μυστήρια. Βέβαια θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάποιος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του, τον κόσμο. Το παρακάτω teaser θα έλεγα ότι είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον. Στο ποστ του με την εικόνα αυτή ο Κάστυ είχε και τα εξής λόγια:

Ε: Τι εννοείτε με τo «υποβάλετε»; Μια φόρμα, ένα σχόλιο ή κάτι τέτοιο;
Α: Όχι, ΑΠΛΑ υποταχθείτε.

Συνδεθείτε. Απολαύστε. Υποβάλετε/Υποταχθείτε.

Κάτι μου λέει ότι ο κακός του Κάστυ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τους πάντες μέσα από την τεχνολογία και πιο συγκεκριμένα, τα κινητά ή και να επιβληθεί μέσω αυτών. Πολύ ενδιαφέρον διότι είμαστε στην εποχή της τεχνολογίας και μου αρέσει ο Κάστυ που αγγίζει το θέμα παραπάνω αλλά και ότι σε αυτόν το νέο κίνδυνο θα βοηθήσει το παρελθόν. Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω για άλλη μια φορά πόσο ζηλεύω τους Ιταλούς που θα την διαβάσουν τόσο σύντομα. Θα μου πείτε εμείς δεν έχουμε δει ακόμα στη χώρα μας την πρώτη ιστορία και μιλάμε για τη συνέχεια… Να σας αποκαλύψω ότι έχουμε και κάποιες άλλες πληροφορίες για νέες ιστορίες του Κάστυ τις οποίες θα αναλύσουμε σε νεότερο άρθρο.