Μεγάλες Ιστορίες Disney – Τα Άπαντα του Ρομάνο Σκάρπα Τόμος 35 (Βίντεο)

Η Καθημερινή κυκλοφόρησε βίντεο για τον 35ο τόμο της σειράς Μεγάλες Ιστορίες Disney με την κύρια ιστορία «Η Απάτη του Τετράφυλλου Τριφυλλιού» που κυκλοφορεί στις 18 Ιουλίου.

Επιστρέφουν στην Καθημερινή οι αγαπημένοι ήρωες της Disney και οι Μεγάλες Ιστορίες του θρυλικού Ρομάνο Σκάρπα.

Ο κορυφαίος Ιταλός δημιουργός που είναι ο «πατέρας» αγαπημένων χαρακτήρων, όπως της Τζένυ, του Γεδεών Μακ Ντακ, του Ατομίνο Μπιπ Μπιπ και πολλών ακόμη, υπογράφει τις Μεγάλες Ιστορίες της Disney στην Καθημερινή.

«Η Απάτη του Τετράφυλλου Τριφυλλιού», μη χάσετε τον 1ο τόμο αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή».

Κυκλοφορεί την Κυριακή 18 Ιουλίου με την Καθημερινή της Κυριακής.

Τι μαθαίνουμε από το βίντεο;

Μας δείχνουν πάλι χαρακτήρες στους οποίους θα είναι επικεντρωμένες οι ιστορίες… (Είναι Σούπερ Γκούφυ και όχι απλώς Γκούφυ 😛 ) Δυστυχώς στο βίντεο δεν έχουν βάλει να φαίνονται οι ιστορίες του αλλά έχουν πάρει παλιότερες ιστορίες με αποτέλεσμα να το αχρηστεύει όσον αφορά τις ιστορίες του νέου τόμου. Είναι κάπως πρόχειρο αυτό που έκαναν… Το μόνο ενδιαφέρον που βρήκαμε είναι η παρακάτω εικόνα εικόνα που δείχνει στο τέλος συγκεντρωμένους τους φετινούς τόμους.

Και στην συγκεκριμένη εικόνα διακρίνουμε 7 τόμους αντί για 9. Με 7 τόμους η σειρά θα τελειώσει 29 Αυγούστου, πριν μπει ο Σεπτέμβρης. Είναι αρκετά νωρίς. Ας ελπίσουμε απλώς να τους έχουν ξεχάσει στα διαφημιστικά γενικά. Στα περσινά πάντως δεν είχαμε τέτοια λάθη και ελπίζω να μην έχουμε και στα νεότερα βίντεο διότι φαίνεται αντιεπαγγελματικό. Τα χρώματα πάντως που έχουν επιλέξει για τα εξώφυλλα είναι όντως καλύτερα από τα αντίστοιχα Ιταλικά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τους τόμους του Σκάρπα θα ενημερώσουμε νέο άρθρο. Να ξέρετε πως το άρθρο στην ΚΟΜΙΞ Wiki ενημερώνεται συνεχώς με νέες πληροφορίες.