Το manwha Viral Hit αποκτά anime! Από ότι μαθαίνουμε θα προβληθεί και μέσα από την πλατφόρμα του Crunchyroll.

Συντελεστές
ΠρωτότυποTaejun Pak (PTJ)
Άλλος ΤίτλοςKenka Dokugaku
ΣενάριοToshiya Ono
ΣκηνοθεσίαMasakazu Hishida
ΜουσικήYutaka Yamada
Σχεδιασμός ΧαρακτήρωνSatomi Miyazaki
Στούντιο ΠαραγωγήςSlow Curve

Viral Hit

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι το manwha Viral Hit αποκτά anime! Από ότι μαθαίνουμε, θα προβληθεί και μέσα από την πλατφόρμα του Crunchyroll. Οπότε αυτόν τον Απρίλιο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το ταξίδι του Hobin μέσα από την πλατφόρμα. Το ομώνυμο manwha από τους Taejun Pak (γνωστός για το Lookism) και Kim Junghyun έχει ολοκληρωθεί στην Κορέα με 218 κεφάλαια ενώ είχε κάνει το ντεμπούτο του τον Νοέμβριο του 2019.

Teaser Trailer

Παρακάτω έχουμε και το πρώτο teaser trailer της σειράς.

Άλλο ένα manhwa (webtoon) που αποκτά anime. Αυτό είναι θετικό, διότι μελλοντικά ίσως δούμε και άλλα γνωστά manwha ως anime. Στο teaser βλέπουμε, πέρα από τον πρωταγωνιστή, και άλλους γνωστούς κύριους χαρακτήρες, όπως ο Taehoon Seong.

Πολύ θετικό είναι το γεγονός πως το art style είναι πολύ κοντά σε αυτό του webtoon και έχει γενικά καλό animation. Μακάρι μελλοντικά να προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και στο anime του Lookism, σε αντίθεση με την πρώτη του σεζόν. Στην περίπτωση αυτή, το τωρινό σχέδιο του PTJ θα έδενε πολύ όμορφα με το αντίστοιχο animation.

Προσωπικά, είμαι ενθουσιασμένος με τη σειρά, διότι έστω και με το μικρό δείγμα δείχνει να έχει πιάσει το πνεύμα του manhwa. Μου άρεσε και η μουσική του trailer. Όσον αφορά το κόνσεπτ, που πλαισιώνει θέματα όπως το μπούλινγκ, η φτώχεια αλλά και το streaming, το βλέπω ως κάτι πιο φρέσκο. Ειδικά την περίπτωση του streaming, που στις μέρες μας είναι πολύ δημοφιλές και υπερκορεσμένο.

Περίληψη

Η σύνοψη που δίνει το webtoon για τη σειρά.

Ο καχεκτικός μαθητής λυκείου Hobin Yu είναι ίσως ο τελευταίος τύπος που θα περίμενε κανείς να πρωταγωνιστήσει σε ένα κανάλι NewTube που περιστρέφεται γύρω από τις μάχες. Αλλά αφού ακολούθησε κάποιες συμβουλές από ένα μυστηριώδες κανάλι του NewTube, ο Hobin σύντομα βγάζει νοκ άουτ τύπους πιο δυνατούς από αυτόν και κερδίζει περισσότερα χρήματα από όσα θα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί. Μπορεί ο Hobin να τα καταφέρει, ή θα έχει άδοξο τέλος;

©PTJ cartoon company, Kim Junghyun/LDF, Kenka Dokugaku Production Committee