Συντελεστές
ΠρωτότυποHajime Kōmoto
Άλλος ΤίτλοςMashle
Σενάριο Yōsuke Kuroda
Σκηνοθεσία Tomoya Tanaka
ΜουσικήMasaru Yokoyama
Σχεδιασμός ΧαρακτήρωνHisashi Higashizima
Στούντιο Παραγωγής A-1 Pictures

Mashle: Magic and Muscles Σεζόν 2

Ένα από τα αγαπημένα μου anime του 2023 τύπου περιπέτειας και κωμωδίας επιστρέφει στις 6 Ιανουαρίου 2024 με δεύτερη σεζόν. Η πρώτη σεζόν του Mashle είχε 12 επεισόδια συνολικά και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, ενώ η δεύτερη σεζόν θα καλύψει το arc του manga με τίτλο «Divine Visionary Candidate Exam». Περισσότερα θα μάθουμε στο trailer με αγγλικούς υποτίτλους.

Trailer

Το νέο opening «Bling-Bang-Bang-Born» ερμηνεύουν οι Creepy Nuts, ενώ το νέο ending «Tokyo’s Way» οι Shiritsu Ebisu Chugaku.  Από το trailer, η ποιότητα του  animation μοιάζει να είναι τουλάχιστον στα επίπεδα της προηγούμενης σεζόν. Θα πω ότι μπορεί να είναι και καλύτερη.

Η αποκάλυψη του μυστικού του Mash φέρνει αναταράξεις και ο Mash είναι αντιμέτωπος με τους Divine Visionaries. Νέοι χαρακτήρες εισβάλουν στον κόσμο του Mash και στην παρακάτω εικόνα βλέπετε 2 νέους μαθητές. Είναι μυς εναντίων της μαγείας! Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει ο Mash αυτή φορά; Έχοντας διαβάσει το manga σχεδόν μονορούφι θέλω να αναφέρω ότι θα είναι μια ακόμα ωραία σεζόν.

Margarette Macaron (φωνή: Takehito Koyasu στα αριστερά) και Carpaccio Luo-Yang (φωνή: Koki Uchiyama στα δεξιά)

Όσον αφορά, το ομότιτλο manga, ολοκληρώθηκε αρκετά πρόσφατα, τον περασμένο Ιούλιο, με 162 chapters τα οποία καλύπτουν 18 volumes.  Επίσης, σύντομα θα δημοσιευτεί στο Weekly Shonen Jump μια σπέσιαλ παράλληλη ιστορία.

© Hajime Komoto / Shueisha/Mashle Production Committee
©甲本 一/集英社・マッシュル製作委員会