Το Rurouni Kenshi anime remake, βασιζόμενο στο ομώνυμο manga,  επιστρέφει το 2024.

Συντελεστές
Πρωτότυπο Nobuhiro Watsuki
Άλλος τίτλος Rurōni Kenshin -Meiji Kenkaku Roman Tan
Σενάριο Hideyuki Kurata
Σκηνοθεσία Hideyo Yamamoto
Μουσική Yū Takami
Στούντιο Παραγωγής Liden Films

Rurouni Kenshin (2023) Σεζόν 2

Το Rurouni Kenshi anime remake, βασισμένο στο ομώνυμο manga,  επιστρέφει το 2024. Η ανακοίνωση της δεύτερης σεζόν «Kyoto Disturbance» έγινε στη Jump Festa 2024 ενώ το συγκεκριμένο arc (Kyoto Arc) είναι το πιο μεγάλο του manga. Δυστυχώς, δεν έχουμε ακόμα ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Με χαροποιεί πολύ που συνεχίζει η σειρά τόσο σύντομα. Αυτό διότι θα κάνει την εμφάνιση του ίσως ο πιο σημαντικός κακός του manga αλλά και γιατί λατρεύω το remake. Ήταν από αγαπημένα μου anime το 2023 και το παρακολουθούσα κάθε βδομάδα. Μου αρέσει αρκετά και ο σχεδιασμός των χαρακτήρων και θεωρώ ότι γενικά έκαναν καλή δουλειά στην εκμοντερνοποίηση του anime.

Trailer

Στο teaser trailer βλέπουμε κάποια από τα γεγονότα της πρώτης σεζόν και προς το τέλος τον Makoto Shishio και τους ακολούθους του (ως σκιές). Όσον αφορά τους νέους χαρακτήρες, έχει αποκαλυφθεί μόνο ο σχεδιασμός των Makoto Shishio και Sojiro Seta.

Rurouni Kenshin  - Makoto Shishio
Makoto Shishio
Rurouni Kenshin  - Sojiro Seta
Sojiro Seta

Η πρώτη σεζόν του remake έχει 24 επεισόδια με τη μετάδοση του πρώτου επεισοδίου  στις 6 Ιουλίου 2023 και του τελευταίου στις 14 Δεκεμβρίου. Η γρήγορη ανακοίνωση της δεύτερης σεζόν είναι κάτι θετικό για το μέλλον της σειράς. Πραγματικά, ελπίζω να καλύψει όλο το manga.

© Nobuhiro Watsuki/Shueisha, “Rurouni Kenshin: Meiji Swordsman Romantic Story” Production Committee