Το Demon Slayer επιστρέφει το 2024 με την σεζόν 4 του anime η οποία θα είναι το «Demon Slayer: Hashira Training Arc».

Demon Slayer Σεζόν 4
Πρωτότυπο Koyoharu Gotoge
Σενάριο Keiichirō Ōchi
Σκηνοθεσία Haruo Sotozaki
Μουσική
  • Yuki Kajiura
  • Go Shiina
Σχεδιασμός Χαρακτήρων  Akira Matsushima
Στούντιο Παραγωγής Ufotable

Demon Slayer Σεζόν 4

Το Demon Slayer επιστρέφει το 2024 με την τέταρτη σεζόν του anime! Νέο teaser trailer και αφίσα κυκλοφόρησαν, όπου δείχνουν ότι η τέταρτη σεζόν θα είναι το «Demon Slayer: Hashira Training Arc». Αυτό σημαίνει ότι θα καλύψει το αντίστοιχο ομώνυμο arc του manga. Από ότι θυμάμαι αυτό είναι και από τα μικρότερα arcs που έχει το manga.

Παρακάτω το trailer.

Trailer

Παρατηρούμε ότι η νέα σεζόν θα έρθει την Άνοιξη του 2024, ενώ το πρώτο επεισόδιο θα έχει διάρκεια μίας ώρας. Επίσης, το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο σε περισσότερες από 140 χώρες. Μαζί με αυτό θα παίζει και το ενδέκατο επεισόδιο του «Swordsmith Village Arc» της τρίτης σεζόν που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο που μας πέρασε.

Λοιπόν, το παραπάνω μοτίβο μπορεί να θυμίζει σε μερικούς ότι το ίδιο έγινε με την τρίτη σεζόν πέρσι. Παίχτηκε δηλαδή το πρώτο σπέσιαλ επεισόδιο της μιας ώρας στους κινηματογράφους μαζί με το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν. Καταφέραμε και στη χώρα μας να δούμε την αρχή της τρίτης σεζόν στους κινηματογράφους, οπότε θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και για την τέταρτη σεζόν.

Όπως και να έχει έχουμε τη νέα σεζόν αρκετά γρήγορα και ελπίζουμε να συνεχίσει με την ίδια ποιότητα όπως οι προηγούμενες.

©Koyoharu Gotoge / SHUEISHA / Aniplex / ufotable