Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε για το Go! Go! Loser Ranger! anime το οποίο θεωρώ ότι είναι από τα anime που θα μας απασχολήσουν το 2024.

Go! Go! Loser Ranger!
Πρωτότυπο Negi Haruba
Άλλος τίτλος Sentai Daishikkaku
Σενάριο Keiichirō Ōchi
Σκηνοθεσία Keiichi Satō
Μουσική Yoshihiro Ike
Στούντιο Παραγωγής Yostar Pictures

Go! Go! Loser Ranger!

Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε για το Go! Go! Loser Ranger! anime το οποίο θεωρώ ότι είναι από τα anime που θα μας απασχολήσουν το 2024. Αφορά, όπως θα καταλάβατε από τον τίτλο και τις εικόνες μια anime εκδοχή των Power Rangers αλλά με ανατροπές.

Θα μου πείτε τι ανατροπές; Καταρχάς, οι Divine Dragon Rangers είναι οι κακοί της υπόθεσης ενώ ένα από τα τέρατα (Footsoldier D) έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο. Πολύ ενδιαφέρουσα αλλαγή κατά την γνώμη μου διότι ξεφεύγει από τα τυπικά και είναι κάτι πιο σκοτεινό.

Δυστυχώς, ακόμα δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου επεισοδίου. Το anime βασίζεται στο ομώνυμο manga του Nagi Haruba, το οποίο μου έχει προτείνει επανειλημμένα φίλος να το διαβάσω. Πολύ πιθανό να είναι στους μελλοντικούς τίτλους που θα κάνουμε review στη σελίδα.

Φωνές των χαρακτήρων

Το καστ όσον αφορά τους Divine Dragon Rangers περιλαμβάνει τους Yuiichi Nakamura (Jujutsu Kaisen) ως Red Keeper, Go Inoue (My Hero Academia) ως Blue Keeper, Kensho Ono (JoJo’s Bizarre Adventure) ως Yellow Keeper, Kousuke Toriumi (Naruto) ως Green Keeper και M.A.O (Digimon) ως Pink Keeper.

Παρακάτω και τα υπόλοιπα τρια μέλη του κεντρικού καστ:

Yūsuke Kobayashi ως Footsoldier D
Daishi Kajita ως Hibiki Sakurama
Yumika Yano ως Yumeko Suzukiri

Trailer

Σύνοψη της υπόθεσης

Παρακάτω η σύνοψη της υπόθεσης από την Kodansha.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ… ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ;
Όταν ο Στρατός των Τεράτων εισέβαλε στη Γη πριν από δεκατρία χρόνια, οι Divine Dragon Rangers ξεσηκώθηκαν για να τον σταματήσουν! Με τον πόλεμο να μαίνεται, αυτοί οι σπουδαίοι ήρωες είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας!

… ή μήπως όχι;

Στην πραγματικότητα, οι εισβολείς υποτάχθηκαν μέσα σε ένα χρόνο, αναγκασμένοι πλέον να στέλνουν ένα τέρας την εβδομάδα για να το συντρίβουν οι Rangers μπροστά στους θαυμαστές τους! Όμως, ένα τέρας έχει βαρεθεί αυτήν την κατάσταση. Κάτι πρέπει να αλλάξει! Θα επαναστατήσει ενάντια στη δύναμη των Dragon Rangers και θα τους καταστρέψει… από μέσα!

go-go-ranger-poster
Poster 1

© Negi Haruba, Kodansha / “Sentai Daishikkaku” Production Committee