Το Solo Leveling anime το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο manwha ίσως είναι από τα πιο αναμενόμενα του 2024!

Συντελεστές
Πρωτότυπο
  • Chugong [συγγραφέας]
  • DUBU (REDICE Studio) [σχέδιο]
  • h-goon
ΣενάριοNoboru Kimura
ΣκηνοθεσίαShunsuke Nakashige
ΜουσικήHiroyuki Sawano
Σχεδιασμός ΧαρακτήρωνTomoko Sudo
Στούντιο ΠαραγωγήςA-1 Pictures

Solo Leveling

Το Solo Leveling anime το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο manwha ίσως είναι από τα πιο αναμενόμενα του 2024! Προσωπικά είναι στα τοπ 3 anime που περιμένω και ελπίζω να έχει γίνει καλή δουλειά. Το στούντιο παραγωγής είναι η Α-1 Pictures (Kaguya: Love is War, Eighty Six κάποια παραδείγματα) οπότε περιμένουμε κάτι καλό από το animation.

Το Solo Leveling με τις περιπέτειες του Sung Jinwoo είναι από τα πιο πετυχημένα manwha όσον αφορά τα μπουντρούμια και τους παίχτες που ανεβαίνουν επίπεδα δύναμης. Ο Sung Jinwoo ήταν ο πιο αδύναμος «Κυνηγός» αλλά αυτό θα αλλάξει.

Η προβολή του anime θα αρχίσει από τον Γενάρη του 2024 μέσω του Crunchyroll. Δυστυχώς, η ακριβής ημερομηνία δεν είναι ακόμα γνωστή. Η Yen Press εκδίδει το Solo Leveling στα αγγλικά με τον όγδοο τόμο της manwha σειράς  να κυκλοφορεί στις 21 Ιανουαρίου 2024.

Trailer

Παρακάτω το trailer που κυκλοφόρησε από το Crunchyroll. Μπορείτε να ακούσετε και το opening της σειράς για το οποίο θα μιλήσουμε παρακάτω.

Σύμφωνα με το παραπάνω βίντεο, το opening «LEveL» είναι μια συνεργασία μεταξύ του Ιάπωνα συνθέτη και τραγουδιστή SawanoHiroyuki[nZk] και του νοτιοκορεατικού ποπ συγκροτήματος TOMORROW X TOGETHER.

Επίσης, μαθαίνουμε πως θα προβληθούν τα δύο πρώτα επεισόδια του anime στο Τόκιο και τη Σεούλ στις 10 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια στο Λος Άντζελες στις 14 Δεκεμβρίου.

Πάντως για να προσθέσουμε και το δικό μας σχόλιο, οι χαρακτήρες και γενικά το όλο trailer αφήνει πολλά υποσχόμενα για τη σειρά. Η αναμονή θα είναι περισσότερη αλλά πιστεύω ότι θα αξίζει.

Promo

Αυτό είναι και το νέο promo που κυκλοφόρησε η επίσημη σελίδα του anime στο οποίο μπορείτε να ακούσετε πιο καθαρά το opening.

Σύνοψη Υπόθεσης

Το Crunchyroll δίνει την εξής σύνοψη:

Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από την ξαφνική εμφάνιση των «Πυλών», των μονοπατιών που συνδέουν τον κόσμο μας με μια άλλη διάσταση. Από τότε, ορισμένοι άνθρωποι έχουν αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις.

Αυτά τα άτομα καλούνται «Κυνηγοί». Οι κυνηγοί βγάζουν τα προς το ζην χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις τους για να κατακτήσουν τα μπουντρούμια μέσα στις πύλες. Σε αυτόν τον απαιτητικό κόσμο, ο χαμηλόβαθμος κυνηγός Sung Jinwoo είναι γνωστός ως «ο πιο αδύναμος κυνηγός όλης της ανθρωπότητας».

Μια μέρα, ο Jinwoo τραυματίζεται θανάσιμα όταν πέφτει πάνω σε διπλό μπουντρούμι υψηλού βαθμού που είναι κρυμμένο μέσα σε ένα μπουντρούμι χαμηλού βαθμού. Ακριβώς τότε, ένα μυστηριώδες παράθυρο αναζήτησης εμφανίζεται μπροστά του. Στα πρόθυρα του θανάτου, ο Jinwoo αποφασίζει να δεχτεί την πρόσκληση του παραθύρου και αρχίζει να ανεβαίνει επίπεδο… σε αντίθεση με τους υπόλοιπους.

© Solo Leveling Animation Partners