Η πρεμιέρα του Solo Leveling anime της Α-1 Pictures είναι προ των πυλών! Το πρώτο επεισόδιο θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σάββατο στις 6 Ιανουαρίου 2024. Στο συγκεκριμένο άρθρο (που άργησε) σχολιάζουμε το τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα.

Solo Leveling Final Trailer Jinwoo

Trailer

Παρακάτω το trailer με αγγλικούς υπότιτλους που κυκλοφόρησε από το Crunchyroll.

Όπως θα θυμάστε από το προηγούμενο άρθρο, το opening «LEveL» είναι του ποπ συγκροτήματος TOMORROW X TOGETHER, ενώ το ending «Request», το οποίο έπαιξε σε μέρος του παραπάνω βίντεο, είναι από την Krage.

Σύμφωνα με το Ιαπωνικό Amazon, ο δίσκος του «LEveL» κυκλοφορεί επίσημα  στις 24 Ιανουαρίου 2024 και θα περιέχει 5 κομμάτια. Μπορείτε να δείτε το όμορφο εξώφυλλο του opening με τις 2 πλευρές του πρωταγωνιστή Sung Jinwoo.

Έχοντας παρακολουθήσει το τελικό trailer, μπορώ να δηλώσω για ακόμη μια φορά ότι το animation είναι υπέροχο και το ίδιο και ο σχεδιασμός των χαρακτήρων. Ο σχεδιασμός των τεράτων από τον Hirotaka Tokuda είναι αρκετά πιστός σε αυτόν του manhwa.

Πολύ ωραία λεπτομέρεια είναι η αλλαγή στη φωνή του Jinwoo, καθώς όσο κάνει level up αλλάζει φωνητικά αλλά και εμφανισιακά. Έχοντας διαβάσει το Solo Leveling σε φυσική μορφή, νιώθω ενθουσιασμένος. Θα μιλήσουμε σύντομα, σε επόμενο άρθρο, για το manwha.

Θεωρώ πολύ καλό το γεγονός ότι τα ονόματα παρέμειναν τα αντίστοιχα Κορεάτικα και δεν έγιναν αλλαγές. Γενικά, και την μουσική βρήκα αρκετά καλή και πιστεύω ότι ταιριάζει. Περιμένουμε, λοιπόν, το επεισόδιο για μια πιο πλήρη άποψη.

Άλλες Πληροφορίες

  • Οι πρώτες εντυπώσεις από την αποκλειστική προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων ήταν θετικές σύμφωνα με το X (πρώην Twitter).
  • Έχουν γίνει μερικές προσθήκες σε σχέση με το manhwa. Κατά την γνώμη μου, αυτό δεν είναι κακό αν το χρησιμοποιήσουν σωστά.
  • Φημολογείται ότι η πρώτη σεζόν της σειράς θα έχει 25 επεισόδια και θα είναι σε δυο μέρη.

© Solo Leveling Animation Partners