Συντελεστές
ΠρωτότυποTatsuya Endo
Σενάριο
  • Tatsuya Endo
  • Ichirō Ōkouchi
ΣκηνοθεσίαTakashi Katagiri
AnimationKyôji Asano
Σχεδιασμός ΧαρακτήρωνKazuaki Shimada
Μουσική(K)now Name
ΜοντάζKyoji Asano
Στούντιο Παραγωγής
  • Wit Studio
  • CloverWorks

SPY x FAMILY CODE: White

Κυκλοφόρησε νέο teaser και αφίσα (μπορείτε να τη δείτε παραπάνω) για την ταινία SPY x FAMILY Code: White. Αφορά μια ορίτζιναλ ιστορία από τον Tatsuya Endo η οποία δεν υπάρχει στο shonen manga του, Spy x Family, στο οποίο είναι βασισμένη.

Οι Tomoya Nakamura, Kento Kaku, Banjō Ginga και Shunsuke Takeuchi θα συμμετάσχουν στο καστ ως ορίτζιναλ κακοί της ταινίας με τα ονόματα Dmitri, Luka Snyder και Type F αντίστοιχα.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στην Ιαπωνία ενώ, μέσα από νέες πληροφορίες που έχουμε, το Crunchyroll σε συνεργασία με τη Sony Pictures Entertainment θα την κυκλοφορήσουν το 2024 σε διάφορες άλλες χώρες.

Οι χώρες αυτές είναι: Λατινική Αμερική, Αυστραλία και μερικές επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης. Αυτές οι Ευρωπαϊκές χώρες είναι οι Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Σκανδιναβικές χώρες, Πορτογαλία, Ισπανία και Ελβετία. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι μέσα σε αυτές αλλά ελπίζουμε αυτό να αλλάξει.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη τόσο στα ιαπωνικά (με αγγλικούς υπότιτλους) όσο και σε αγγλική μεταγλώττιση.

Teaser Video

Παρακάτω το νέο μικρό βίντεο που κυκλοφόρησε από το Crunchyroll.

Η οικογένεια: ο πατέρας κατάσκοπος, η μητέρα δολοφόνος, η κόρη τηλεπαθητική, ο σκύλος μάντης. Είναι έτοιμοι για ένα οικογενειακό ταξίδι. Θα σώσουν αυτές οι οικογενειακές διακοπές τον κόσμο ή οικογένειά τους είναι καταδικασμένη;

Η προβολή της δεύτερης σεζόν του anime, άρχισε στις 7 Οκτωβρίου και η σεζόν θα περιέχει δώδεκα επεισόδια. Η ταινία, πιθανώς,  διαδραματίζεται χρονικά κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν του anime.

Όπως και να έχει την αναμένουμε με ενδιαφέρον και η Anya σίγουρα θα κάνει για άλλη φορά δύσκολη τη ζωή του Loid. Θα αναφέρω ξανά πως ελπίζω να την δούμε σύντομα στη χώρα μας και έχω θετικές βλέψεις, διότι πλέον έχουν γίνει διάφορες προσπάθειες με τις anime ταινίες.

© Tatsuya Endo, Shueisha / Spy x Family Project