“Η Υδάτινη Απειλή” στο Μίκυ Μάους

Την Παρασκευή 6 Απριλίου, στο Μίκυ Μάους #199 διαβάσαμε την ιστορία  Το Τελευταίο Σκουίτ των του Claudio Sciarrone & Alessandro Sisti. Την Παρασκευή έρχεται το “επετειακό” (λέμε τώρα) τεύχος #200 με κύρια ιστορία Ο Θησαυρός του Φαντάσματος σε σχέδιο του Francesco Guerrini. Έχει καλή θέση στο Inducks αλλά το σχέδιο του συγκεκριμένου προσωπικά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα.  Τώρα όσον αφορά το τεύχος ας μην μιλήσω για το εξώφυλλο που είναι εντελώς άκυρο και με την ιστορία και με την επέτειο… Κρίμα, και είχα μια μικρή ελπίδα μήπως δούμε τίποτα καλό… Το επόμενο τεύχος έχει τον Μίκυ και τον ήταν Βήτα στην ιστορία Πολυδιάστατος Εκτυπωτής σε σχέδιο του Carlo Limido και σε σενάριο του Alessandro Sisti. Είναι πολυσέλιδη ιστορία 41 σελίδων και έχει ωραίο εξώφυλλο.

Το Μίκυ Μάους #2ο2 έχει εξώφυλλο κλασικό,όμορφο και σχετικό με την κύριο ιστορία από τον Giorgio Cavazzano.  Η ιστορία βέβαια είναι από το πενάκι του Giuseppe Dalla Santa (του οποίου ιστορίες, έχουμε διαβάσει κυρίως στα Κλασικά) ο οποίος έχει ένα πιο κλασικό στυλ που μου αρέσει. Φαίνεται κιόλας από την πρώτη σελίδα (που , μπορείτε να δείτε παραπάνω) της ιστορίας Υδάτινη Απειλή, που θα διαβάσουμε στο τεύχος. Γενικά θα έλεγα ένας αρκετά απλός μήνας με κάποιες ενδιαφέρουσες ιστορίες αλλά μέχρι εκεί.

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Tο Σούπερ Μίκυ θα έχει ως κεντρική την πολυσέλιδη ιστορία Η Μελωδία της Ευτυχίας  με τους Μίκυ και Γκούφυ.  Το Ντόναλντ έχει ως κεντρική την ιστορία Το Παραμύθι των Παραμυθιών ενώ το ΚΟΜΙΞ ακόμα έχει τον Βίο και την Πολιτεία… Ευτυχώς τον Αύγουστο τελειώνει ο Βίος και οπότε υπάρχει μια μικρή περιέργεια να δούμε το εξώφυλλο του ΚΟΜΙΞ #51… Μέχρι τότε όμως…