Μίκυ Μάους: Η επιστροφή του Ρεπόρτερ Γκούφυ!

Μπήκε ο Απρίλιος κάπως διαφορετικά φέτος με την καραντίνα αλλά έχουμε νέο ημερολόγιο για τις εκδόσεις Disney. Ξεκινώντας να πούμε ότι χθες διαβάσαμε στο Μίκυ Μάους #303, την ιστορία «Το πείραμα του δόκτορα Όμικρον Πι». Την επόμενη Παρασκευή έχουμε την επιστροφή της σειράς του Ρεπόρτερ Γκούφυ!! Σύμφωνα, με την διαφήμιση της  Καθημερινής θα διαβάσουμε την ιστορία «Ο Πιανίστας» αλλά το εξώφυλλο σύμφωνα με το αντίστοιχο τεύχος Topolino προοριζόταν κανονικά για την ιστορίας της σειράς, «Φάρο στα Βουνά της Λίμνης».

Το τρίτο τεύχος του μήνα, έχει ως κεντρική «Το εργοστάσιο του Αντυ Παπιοχόλ» που πρόκειται για ιστορία από τη σειρά Ιστορίες τη Τέχνης και συγκεκριμένα από τον δεύτερο κύκλο, το οποίο έχει αναλάβει το δίδυμο Στέφανο Ζάντσι και Ρομπέρτο Γκάνορ! Ελπίζουμε το συγκεκριμένο τεύχος να έχει και τον «Φάρο στα Βουνά της Λίμνης» ώστε να ολοκληρωθεί η σειρά αφού στο επόμενο Μίκυ Μάους μπαίνει η τελευταία της ιστορία! Το τελευταίο τεύχος του μήνα, έχει όπως είπαμε πιο πριν την τελευταία ιστορία της σειράς με τον Ρεπόρτερ Γκούφυ, «Ο Ρουστίκ Ιππέας». Το εξώφυλλο του τεύχους είναι πανέμορφο πάντως και το είχαμε χρησιμοποιήσει και στη συνέντευξη που πήραμε από το ζευγάρι Στέφανο Τουρκόνι & Τερέζα Ραντίτσε που είναι υπεύθυνο για τη συγκεκριμένη σειρά.

Όμορφος μήνας για το Μίκυ Μάους. Το ωραίο πράγμα είναι ότι από το νέο έτος κάθε μήνας έχει κάτι διαφορετικό σαν θεματολογία.

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Το Σούπερ Μίκυ θα έχει ως κεντρική την ιστορία «Όνειρα γλυκά» ενώ στο Ντόναλντ από την άλλη θα είναι κεντρική «Μαγική Αποστολή». Το ΚΟΜΙΞ έχει την δεκασέλιδη ανατύπωση «Το Χρήμα Πάει στα Βουνά» του Ρόσα που είχαμε διαβάσει στο τεύχος 192 της Α΄ Περιόδου. Να αναφέρω εδώ κιόλας ότι από το τεύχος 68 (και στο 69) δεν υπάρχει στο περιοδικό η στήλη με τα γράμματα. Το ξήλωσαν και αυτό… Μήπως καλύτερα να ξηλώσουν και το όνομα ΚΟΜΙΞ; Τι έχει τραβήξει αυτή η έκδοση… Άραγε όταν τελειώσουν οι ανατυπώσεις θα δούμε φως στο τούνελ;