Μίκυ Μάους: Το Τελευταίο Ταξίδι στο Χρόνο

Μιας και Η Καθημερινή άργησε να βγάλει το ημερολόγιοκαι έχουν βγει έτσι τα 2 Μίκυ Μάους του μήνα κι οπότε θα συνεχίσω με τα υπόλοιπα. Την Παρασκευή έχουμε την ιστορία Το Χέρι του Φαντάσματος σε σχέδιο Ettore Gula και σενάριο Carlo Panaro. Το τεύχος #218 μας φέρνει αντιμέτωπους με μια ιστορία που έχει το ίδιο σεναριογράφο με την κεντρική του προηγούμενου τεύχους και είναι ιστορία του 1992! Πρόκειται για Το Μυστικό των Ετρούσκων.

Κλείνουμε τον μήνα, με το Μίκυ Μάους #219 με την ιστορία Το Τελευταίο Ταξίδι στο Χρόνο η οποία έχει ενδιαφέρον τίτλο και το σχέδιο είναι του Silvio Camboni. Γενικά οι ιστορίες με τα ταξίδια στο χρόνο μου αρέσουν και μάλλον θα πάρω το τεύχος. Τα εξώφυλλα πάλι δεν συνδέονται με τις κεντρικές ιστορίες και για τα τεύχη #218 και #219 έχουμε παρθεί από το Ιταλικό περιοδικό I Classici di Walt Disney και όχι από το Topolino. (εξώφυλλα από τα τεύχη #404 και #401 αντίστοιχα) Από όλα τα παραπάνω, πιστεύω το πιο πιθανό είναι ότι έχουμε μέτριο μήνα αλλά καλύτερο από τον προηγούμενο.

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Tο Σούπερ Μίκυ θα έχει ως κεντρική την πολυσέλιδη ιστορία  Το Τρομερό Τσουνάμι με τον Μίκυ.  Το Ντόναλντ έχει ως κεντρική την ιστορία Το Νησί των Γιγάντων. Το ΚΟΜΙΞ έχει το τελευταίο μέρος του Βίου και της Πολιτείας επιτέλους! Τι θα δούμε άραγε μετά από τον Βίο που έμεινε στο περιοδικό για 19 συνεχόμενους μήνες;