Η Καθημερινή στο facebook έβαλε ένα βίντεο σχετικό με τον πρώτο τόμο της νέας σειράς Κλασική Βιβλιοθήκη Disney.

Στο πρώτο τόμο σύμφωνα με το βίντεο, σίγουρα θα δούμε τις ιστορίες Γκουφοδύσσεια και Το Μυστήριο του Ολύμπου. Η πρώτη έχει δημοσιευτεί παλιότερα στο Μίκυ Μάους ενώ η άλλη ήταν αδημοσίευτη στην χώρα μας μέχρι στιγμής. Να πω και κάτι που δεν είπα στο προηγούμενο άρθρο και αφορά τον αριθμό των σελίδων. Μάλλον το Editor’s Choice κολλάει με την λογική ότι ίσως πάρουν μόνο κάποιες ιστορίες από τους πρωτότυπους τόμους και έχουμε τόμους 180 – 200 σελίδες. Οπότε για αυτό δεν ξέρουμε ποιες ακριβώς ιστορίες θα έχει εάν δεν μπουν όλες.

Παρακάτω είναι οι τόμοι που βλέπουμε στο βίντεο και στην εικόνα παραπάνω που δείχνει όλους τους τόμους. Έχει γίνει λάθος και έχουν βάλει έναν τόμο 2 φορές και για αυτό έχουμε δέκα τόμους. Λογικά, έχουν κάνει λάθος και θα δούμε σε επόμενη διαφήμιση τον κανονικό τόμο. Κάνοντας κλικ πάνω σε κάποιο από τα εξώφυλλα, μεταβαίνετε στο inducks όπου βλέπετε τι έχει ο κάθε Ιταλικός τόμος.

Θα ξαναπω ότι την συγκεκριμένη σειρά δεν την περίμενα και είναι θετική έκπληξη που έβαλαν κάτι πέρα από το Καλοκαίρι. Η σειρά θα είναι με την εφημερίδα. Παρακάτω σας έχουμε και την εικόνα της διαφήμισης του πρώτου τόμου. Να θυμίσουμε ακόμα ότι ο δεύτερος τόμος θα είναι αυτός με τους εξωγήινους.

Εκτάκτως Σάββατο 6 Ιανουαρίου ο πρώτος τόμος.