Ημερολόγιο Disney 2018

Εκτάκτως το Σάββατο μαζί με την εφημερίδα κυκλοφορεί το νέο ημερολόγιο Disney από τις Καθημερινές Εκδόσεις. Πάλι φέτος από ότι φαίνεται το ημερολόγιο θα έχει εικόνες/εξώφυλλα του Ντον Ρόσα που τα είχε σχεδιάσει για την κυκλοφορία των ιστοριών του (και κάποια για την επανακυκλοφορία των ιστοριών του Μπαρκς) στο Γαλλικό περιοδικό Picsou. Και κάποια από αυτά είναι αφιερωμένα στον Καρλ Μπαρκς. Σχεδόν όλα είναι αφιερωμένα σε κάποια ιστορία.

Για παράδειγμα η πρώτη με τον Μονόκερω είναι από την ιστορία του Μπαρκς Στα Ίχνη του Μονόκερω, η δεύτερη για την ιστορία του Ρόσα Το Τριπλό Κελεπούρι και η τρίτη πάλι για ιστορία του Ρόσα και συγκεκριμένα για την Τελευταίος Άρχοντας του Ελντοράντο.

Δεν λέω καλός, χρυσός ο Ρόσα αλλά κάπως βαρέθηκα να τον έχουμε και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο ημερολόγιο. Θα μπορούσαν να κάνουν μια αλλαγή και να βλέπαμε κάποιες από τις ελαιογραφίες του Μπαρκς. Νομίζω αυτό θα ήταν  και ανανεωτικό αλλά και πιο εντυπωσιακό.

Για καλύτερή διάθεση κάθε μέρα μη χάσετε το συλλεκτικό ημερολόγιο του 2018! Με τη πιο ​διασκεδαστική παρέα​ της Disney​!​
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με την Καθημερινή

Άρθρο και στην ΚΟΜΙΞ Wiki όπου έχουμε και τις αναφορές και για τα υπόλοιπα εξώφυλλα.