Λοιπόν, έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η ΚΟΜΙΞ Wiki ξεπέρασε τις 2000 σελίδες αλλά όλο κάτι τύχαινε και ξέχναγα να γράψω κάποια λόγια.  Θα σας πάω λίγο πίσω και συγκεκριμένα, 3 βδομάδες πριν όπου είχαμε ακόμα 2017. Μετά από πολύ δουλειά από όλα τα παιδιά τους Alexoni97, Petross21 και Chris Moustakas η Wiki ξεπέρασε το όριο των 2000 σελίδων! Μπράβο σε όλους παιδιά αλλά οφείλω να πω ότι η συνεισφορά του Alexoni97 ήταν τεράστια και του οφείλονται πολλά :respect:Εννοείται πως και οι υπόλοιποι έκαναν υπέροχη δουλειά αλλά χάρης τον Alex έχουμε πλέον πάνω από 2000 σελίδες άρθρα στην Wiki.

Παρακάτω σας παραθέτω μερικές από τις πιο όμορφες σελίδες που έγιναν το 2017: 

Αυτές είναι μερικές ενδεικτικά. Υπάρχουν πάρα πολλές ακόμα. Να πούμε ότι δημιουργήθηκε αρκετές σελίδες για τα στριπ και θα συνεχίσουν να δημιουργούνται. Διαγράφτηκαν και ενσωματώθηκαν και πολλές παλιές σελίδες που δεν είχαν κάποιο νόημα ύπαρξης μόνες τους. Ενισχύθηκαν με νέο υλικό πάλι σελίδες δημιουργών, κλασσικών όπως ο Καρλ Μπαρκς, ο Ντον Ρόσα,  ο Ρομάνο Σκάρπα αλλά και νέων όπως ο Κάστυ και ο Πάολο Μοττούρα.

Νέα Πράγματα το 2018 

Τώρα πάμε το 2018 για νέους στόχους, νέες σελίδες και νέα πρότζεκτ! Ειδικά κύριος στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις 3000 σελίδες. Σκεφτόμαστε, την αναδιοργάνωση παλιών σελίδων, προσθήκη νέων πληροφοριών και φυσικά δημιουργία νέων σελίδων. Σίγουρα πάντως θα ετοιμάσουμε κάτι σχετικό με τον Μίκυ Μάους αφού το 2018 είναι η χρονιά του ενώ το 2017 ήταν η χρονιά του Θείου Σκρουτζ. Όπως και να έχει πάμε γερά για να κάνουμε την Wiki καλύτερη. Αυτά είχα να πω και θα ευχαριστήσω πάλι τους 3 παραπάνω συνεργάτες και φίλους και περιμένω στην ΚΟΜΙΞ Wiki όσους θα ήθελαν να μας βοηθήσουν. Να θυμίσω ότι έχουμε και φόρουμ στη σελίδα μας όπου συζητάμε διάφορα 🙂

Στο παρόν άρθρο στα σχόλια μπορείτε να μας δώσετε καμιά ιδέα, να πείτε την γνώμη σας κλπ