Τελικά όντως η Οικονομία του Σκρουτζ  θα αρχίσει στις στις 23 Ιουνίου. όπως είπαμε στο προηγούμενο μας άρθρο! Παρακάτω άλλη μια διαφήμιση του τόμου από τη σελίδα της Καθημερινής.

Μαθήματα οικονομίας από το πιο πλούσιο παπί του κόσμου.

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Σε έναν κόσμο όπου οι γνώσεις οικονομίας γίνονται όλο και πιο απαραίτητες, το πιο πλούσιο παπί του κόσμου είναι το πλέον κατάλληλο άτομο στο σύμπαν του Disney για να μας διαφωτίσει!

Απολαύστε τις ιστορίες του αγαπημένου μας Σκρουτζ Μακ Ντακ, διαβάστε τα κείμενα με τις συμβουλές του και μάθετε τα πάντα για την οικονομία!

Στον πρώτο τόμο θα ασχοληθούμε με το εμπόριο, την διακίνηση των αγαθών και την παροχή υπηρεσιών.

Σήμερα η Καθημερινή πρόσθεση και τις παρακάτω εικόνες στο site της.

Από ότι φαίνεται οι εικόνες αυτές είναι μέρος του τόμου. Η απληστία χμμ ο ευγενής ανατγωνισμός του θείου Σκρουτζ όπως βλέπετε παρακάτω κάνει έξαλλα τα ανιψάκια χαχα

Παρακάτω αναφέρεται το γνωστό ρητό σχετικά με τον Σκρουτζ και το χρήμα που ξεκίνησε από τον ίδιο τον Καρλ Μπαρκς.

Βέβαια, εκτός από την οικονομία έχουμε νέα και για τον Σκάρπα!! Σύμφωνα με απάντηση που δόθηκε από τον Disney Editor η Οικονομία δεν θα επηρεάσει τον αριθμό των τόμων του Σκάρπα που έχουν προγραμματίσει να εκδώσουν. Άρα μάλλον αυτό σιγουρεύει ότι μετά την Οικονομία θα έχουμε Σκάρπα και όπως θυμάστε είχαμε βρει πληροφορίες για τους φετινούς τόμους τον Δεκέμβριο που μας πέρασε. Θα έχουμε ένα δυνατό Καλοκαίρι φέτος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώτος τόμος ή αλλιώς το 1ο Μάθημα είναι Η Μαγεία της Οικονομίας, σύμφωνα με τον αντίστοιχο Ιταλικό θα πρέπει να έχει μέσα τις εξής ιστορίες:

  1. Zio Paperone e l’isola senza contanti
  2. Prezzi e mercati
  3. Paperino, Paperoga e le indagini di mercato
  4. Το Τηγάνι
  5. Scrooge, Grandma And Medium Of Exchange
  6. Zio Paperone e il terreno conteso