Όπως γνωρίζουμε εδώ και μια βδομάδα από το Μίκυ Μάους, αναμένεται να ξεκινήσει η Οικονομία του Σκρουτζ στις 23 Ιουνίου. Ψάχνοντας την Καθημερινή της Κυριακής βρήκαμε να έχει στο εσωτερικό της, την παρακάτω διαφήμιση:

Σε έναν κόσμο όπου οι γνώσεις οικονομίας γίνονται όλο και πιο απαραίτητες, το πιο πλούσιο παπί του κόσμου είναι το πλέον κατάλληλο άτομο στο σύμπαν του Disney για να μας διαφωτίσει!

Απολαύστε τις ιστορίες του αγαπημένου μας Σκρουτζ Μακ Ντακ, διαβάστε τα κείμενα με τις συμβουλές του και μάθετε τα πάντα για την οικονομία!

Στον πρώτο τόμο θα ασχοληθούμε με το εμπόριο, την διακίνηση των αγαθών και την παροχή υπηρεσιών.

Όπως θα παρατηρήσατε παραπάνω, η διαφήμιση έχει ως ημερομηνία κυκλοφορίας τις 23 Ιουνίου. Βέβαια, κάτι παρόμοιο είχε γίνει πέρσυ με τον όγδοο τόμο της βιβλιοθήκης του Σκάρπα αν θυμάστε. Που τον είχε η Καθημερινή σε εσωτερική διαφήμιση αλλά κυκλοφόρησε τελικά μια εβδομάδα αργότερα. Τώρα πως μπορούμε να είμαστε σίγουρη για την κυκλοφορία; Απλό… Είτε θα περιμένουμε για διαφήμιση του τόμου στην ιστοσελίδα της Καθημερινής είτε θα ελέγξουμε την εφημερίδα την Κυριακή πριν την αγοράσουμε.

Ο πρώτος τόμος ή αλλιώς το 1ο Μάθημα είναι Η Μαγεία της Οικονομίας. Σύμφωνα με τον αντίστοιχο Ιταλικό θα πρέπει να έχει μέσα τις εξής ιστορίες:

  1. Zio Paperone e l’isola senza contanti
  2. Prezzi e mercati
  3. Paperino, Paperoga e le indagini di mercato
  4. Το Τηγάνι
  5. Scrooge, Grandma And Medium Of Exchange
  6. Zio Paperone e il terreno conteso

Σύμφωνα με όσα βλέπουμε στο Inducks θα έχει και 2 άρθρα. Όταν θα έχουμε έχουμε περισσότερα νέα θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο.