Η Υπόθεση του Γάτου και οι άλλες ιστορίες

Στις 7 Ιουλίου, κυκλοφορεί το πρώτο Μίκυ Μάους του Ιούλη (το #160 για την ακρίβεια) και έχει την ιστορία Σούπερ Βαλεντίνα. Στην συγκεκριμένη εμφανίζεται η Φαντομίνα μαζί με τον Φάντομ Ντακ και έρχονται αντιμέτωπη με μια νέα μασκοφόρο. Πάντως δεν είναι και πολύ δύσκολο να μαντέψουμε ποια είναι εάν δούμε προσεχτικά την εικόνα του τεύχους. Είναι μια πάπια που την έχουμε δει σε πολλές ιστορίες. Το επόμενο τεύχος έχει την ιστορία με τίτλο Σουπερ Ήρωες. Ο τίτλος και το εξώφυλλο του είναι πολύ γενικός με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε σε ποια ακριβώς ιστορία απευθύνεται.

Την προτελευταία Παρασκευή του μήνα έχουμε το Μίκυ Μάους #162 με την ιστορία Παραλίγο Δήμαρχος με τον Τζίμ  τον Τρομερό και τον Φέθρυ. Ιστορία με αυτούς τους δυο συνήθως δεν είναι καλός συνδυασμός… Ας την αφήσουμε λοιπόν και ας πάμε στο τευχάκι που είναι το πιο ενδιαφέρον από όλα! Το τελευταίο τεύχος του μήνα, το Μίκυ Μάους #163 – Η Υπόθεση του Γάτου έχει ιστορία σε σχέδιο Τζόρτζιο Καβατσάνο και σενάριο Φραντσέσκο Αρτιμπάνι. Και οι δυο πολύ δυνατοί στο είδος τους. Ο Καβατσάνο σχεδιάζει υπέροχα (έχει ένα πλαστικό καρτουνίστικο σχέδιο) ενώ ο Αρτιμπάνι μας έχει χαρίσει απίστευτα σενάρια σε ιστορίες όπως Το Μόμπυ Ντικ. Η συγκεκριμένη κύρια ιστορία του τεύχους είναι 40 σελίδων και στην Ιταλία μαζί με τη “συνέχεια” της έχει κυκλοφορήσει σε σκληρόδετο τομάκι 104 σελίδων. Έχει όμορφο εξώφυλλο και νυπομονώ να την διαβάσω λοιπόν.

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Να πούμε και λίγα πραγματάκια και για τις άλλες εκδόσεις. Από ότι φαίνεται το άτομο που φτιάχνει το ημερολόγιο έχει ξεχάσει να βάλει το ΚΟΜΙΞ. Δεν τον αδικώ βέβαια… Για άλλη μια φορά πιο ενδιαφέρουσα έκδοση για αγορά βρίσκω το Ντόναλντ, ενώ για το ΚΟΜΙΞ συνεχίζει με την στάμπα του Βίου στο εξώφυλλο. Το Σουπερ Μίκυ έχει καλοκαιρινό εξώφυλλο και θα συνεχίζει στα γνωστά επίπεδα υποθέτω.

Διορθωμένο Ημερολόγιο

Τελικά ο editor πρόσθεσε στις 6 Ιουλίου το διορθωμένο ημερολόγιο με το ΚΟΜΙΞ. (και σε πολύ χαμηλότερη ανάλυση…) Σας τα παραθέτουμε παρακάτω: