Καλοκαίρι στο Μίκυ Μάους

Καλοκαίρι κυριολεκτικά και μεταφορικά στη ναυαρχίδα των εκδόσεων Ντίσνεϋ στη χώρα μας. Ας πάμε να δούμε τι επιφυλάσσουν για αυτόν τον μήνα. Την Παρασκευή 6 Ιουλίου, στο Μίκυ Μάους #212 διαβάσαμε την ιστορία  Ο Σπορτκάστερ σε σχέδιο Giorgio Cavazzano. Την επόμενη  Παρασκευή έχουμε την ιστορία Μπάρες με… χαρακτήρα σχεδιασμένο από τον Alessandro Gottardo. Το τεύχος #214 μας φέρνει αντιμέτωπους και με από ότι φαίνεται άσχημο σχέδιο αλλά και με μια κουζίνα αντι-στρες.

Κλείνουμε τον μήνα, με το Μίκυ Μάους #215 με την ιστορία Οι Αυλοι των Βουνών, η οποία φαίνεται να μην είναι και αυτή κάτι το ιδαίτερο. Πέρα από του τεύχους 212 τα εξώφυλλα πάλι δεν συνδέονται με τις κεντρικές ιστορίες και έχουν παρθεί από διάφορα τεύχη των οποίων οι κεντρικές ιστορίες έχουν μπει επί Τερζόπουλου. Από όλα τα παραπάνω, πιστεύω το πιο πιθανό είναι να μιλάμε για άλλον έναν πολύ μέτριο μήνα. Καμία κεντρική δεν δείχνει να έχει το κάτι παραπάνω. Πάντως σε σχέση με πέρσυ, μέχρι στιγμής τα φετινά καλοκαιρινά τεύχη είναι αρκετά πιο αδύναμα.

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Tο Σούπερ Μίκυ θα έχει ως κεντρική την πολυσέλιδη ιστορία Ο Μαχαραγιάς τού Ζαπλουτιστάν με τους Μίκυ και Ντόναλντ.  Το Ντόναλντ έχει ως κεντρική την ιστορία Η Μούμια και τολμώ να πω ότι φαίνεται η πιο ενδιαφέρουσα έκδοση του μήνα. Το ΚΟΜΙΞ, το οποίο για άλλη μια φορά ξέχασαν να βάλουν στο ημερολόγιο (προστέθηκε στις 20 Ιουλίου), συνεχίζει με τον Βίο και την Πολιτεία με το προτελευταίο επεισόδιο! Επιτέλους ο Βίος τελειώνει και αναμένουμε τον Αύγουστο να δούμε το εξώφυλλο του ΚΟΜΙΞ #51 μήπως υπάρξει καμιά αλλαγή σε όλο αυτό το μονότονο κλίμα και τι θα ακολουθήσει στο περιοδικό.