Την Παρασκευή 9 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο Μίκυ Μάους και έχει πάλι ιστορία του υπέροχου Κάστυ!

Μίκυ Μάους #156: Βζιν ο Πλανητοφάγος

Στο νέο Μίκυ Μάους που κυκλοφορεί την Παρασκευή η κεντρική ιστορία, Βζιν ο Πλανητοφάγος πάλι είναι σε σχέδιο του Κάστυ! Και αυτή είναι από το 2010 όπως και η προηγούμενη. Η συγκεκριμένη ιστορία μπήκε ως κεντρική στο Mickey Mouse #6 της IDW το 2015. Το εξώφυλλο του τεύχους μπορείτε να δείτε παραπάνω. Δεν περίμενα να έχουμε και άλλη ιστορία σε σχέδιο του δημιουργού τόσο σύντομα αλλά να πω ότι περίμενα ότι η επόμενη που θα διαβάζαμε ήταν η συγκεκριμένη που μπήκε. Γιατί; Διότι σκέφτηκα αφού πιάσανε ιστορία του 2010 ε τότε θα βάλουν και άλλη από εκείνη την περίοδο που δεν έχει μπει ακόμα.

Πάντως, θα γκρινιάξω λίγο και αυτό θα είναι για το εξώφυλλο.  Υπάρχει ένα εξώφυλλο πολύ όμορφο από τον ίδιο τον Κάστυ και βάζουν το άκυρο εξώφυλλο με τον Ινδιάνα Γκούφυ και τα σιδεράκια του; Το θεωρώ χαζό. Χαραμίζεται ένα ωραίο εξώφυλλο. Τέλος πάντων. Περιμένω να διαβάσω την ιστορία και ας το αφήσουμε αυτό με το εξώφυλλο στην άκρη. Είχα διαβάσει αρκετά θετικά σχόλια για αυτήν από τα αμερικάνικα reviews για τεύχος του Mickey Mouse IDW και η βαθμολογία του στο Inducks είναι καλύτερη από της ιστορία που διαβάσαμε στο τεύχος 154. Στην Marvel έχουμε τον Galactus να “τρώει” πλανήτες και εμείς εδώ έχουμε τον Βζιν. Για να δούμε τι θα κάνουν ο Μίκυ και ο Ήτα Βήτα για να εμποδίσουν τον Βζιν να καταβροχθίσει τη Γη.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε σύντομα τι θα βάλει η Καθημερινή στο Μίκυ Μάους (μέσω του ημερολογίου που μας δίνουν στη σελίδα τους κάθε μήνα) τον Ιούνιο αλλά και εάν θα ανανεώσει το συμβόλαιο της με την Disney.