Στο Topolino #3378 δημοσιεύτηκε η νέα ιστορία του Κάστυ , «Οι Ελαττωματικές Ημέρες» (Topolino e le giornate malfunzionanti). Για την συγκεκριμένη ιστορία ο Κάστυ είχε ανεβάσει teaser στην σελίδα του στο facebook. Όπως φαίνεται και σε αυτό και στο εξώφυλλο της ιστορίας, κάποιος παρακολουθεί τον Μίκυ! Να επισημάνουμε ότι το εξώφυλλο είναι σχεδιασμένο από τον Πάολο Μοττούρα. Τα χρώματα του είναι εκπληκτικά. Μπορείτε να δείτε και το εξώφυλλο και το teaser στο παρακάτω slider.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο ίδιος ο Κάστυ έδωσε στην σελίδα μας αποκλειστικά τις εξής πληροφορίες για την ιστορία:

Γεια σας!

Λοιπόν, «Οι Ελαττωματικές Ημέρες»  είναι είδος ιστορίας όπως το «Twilight zone», όπου ο Μίκυ ασχολείται με φαινομενικά ανεξήγητα γεγονότα. Είναι το είδος της ιστορίας που μου αρέσει πολύ να κάνω αυτές τις μέρες… Ο Μίκυ δεν χρειάζεται πάντα να σώσει τον κόσμο … Μερικές φορές πρέπει να σκεφτεί και πω θα σώσει τον εαυτό του!

Η ιστορία είναι επί του παρόντος πολύ δημοφιλής στους αναγνώστες και λαμβάνω συνεχώς email με κομπλιμέντα … Είναι ακόμη γεμάτη με «εσωτερικά» αστεία, τα οποία εναπόκειται στους αναγνώστες να τα βρουν 🙂

Η ιστορία έχει 2 μέρη και κάθε μέρος θα είναι 20 σελίδων έκαστο δηλαδή 40 σελίδων συνολικά. Φαίνεται ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη η πλοκή. Το σχέδιο είναι υπέροχο στις 2 παραπάνω σελίδες. Ήδη ο τίτλος που έδωσε ο Κάστυ , «Οι Ελαττωματικές Ημέρες» προμηνύει κάτι διαφορετικό.

Κάστυ