Σύντομα έρχεται η νέα ιστορία του Κάστυ. Αν θυμάστε πρόκειται για «Το Μυστήριο του Νερού της Σκιάς» (“Topolino e il mistero di Acquadombra”), ιστορία για την οποία μιλήσαμε πριν καιρό και σε προηγούμενο άρθρο. Παραπάνω μπορείτε να δείτε την εικόνα teaser που έβαλε ο Κάστυ στο facebook που δείχνει διάφορα πλάσματα της σκιάς με τους Μίκυ, Ήτα Βήτα και Επιθεωρητή Ο’Χάρα να αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Ακόμα, παρακάτω σας δείχνουμε και την μοναδική σελίδα που έχουμε

Ο ίδιος ο Κάστυ έδωσε στην σελίδα μας αποκλειστικά τις εξής πληροφορίες για την ιστορία:

Γεια σας!

Λοιπόν, αυτή η ιστορία θα χωριστεί σε 2 μέρη στα Topolino #3308 και 3309. Πρόκειται για ένα θρίλερ μαζί με μια μικρή δόση επιστημονικής φαντασίας. Ο Μίκυ και ο Ήτα Βήτα θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν νέο εχθρό που έχει την δύναμη να ελέγχει το νερό. Ελπίζω σύντομα να έρθει στην Ελλάδα!

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Το ότι η ιστορία θα έχει 2 μέρη σημαίνει ότι θα είναι αρκετά μεγάλη. Πιθανολογώ ότι θα φτάσει τις 70 σελίδες όπως άλλες μεγάλες ιστορίες του δημιουργού όπως ο Σκοτεινός Κόσμος. Ο νέος κακός που θα δούμε στην ιστορία είναι κάτι διαφορετικό και μου αρέσει. Ελπίζω να τον χρησιμοποιήσει και αργότερα ο Κάστυ. Θα είναι από τους original χαρακτήρες που έφτιαξε ο Κάστυ. Όπως και να έχει περιμένουμε με αγωνία την ιστορία και ας ευχηθούμε να μην αργήσει πολύ να έρθει στη χώρα μας.