Το Topolino #3284 έχει την νέα ιστορία του  Κάστυ και του Μπονφάττι «Όλα αυτά συμβαίνουν αύριο»

Στα δεξιά σας μπορείτε να δείτε το καταπληκτικό εξώφυλλο το οποίο ταιριάζει τέλεια και με την ιστορία αλλά και με την 90η επέτειο του ποντικιού.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα 4 μέρη (5 σελίδων το καθένα) που αποτελούν κάτι σαν προλόγους για την κεντρική ιστορία.

Όπως φαίνεται η κεντρική ιστορία θα έχει 2 μέρη και σε αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο Μαύρος Πητ. Κάνει την εμφάνιση του στο δεύτερο μέρος και μαζί του είναι και ο παροντικός Μίκυ και η παροντική Μίννι.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι πρόκειται για μια μεγάλη ιστορία από πολλές απόψεις. Ο κακός ίσως είναι διαφορετικός σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Ποια θα είναι τα σχέδια του;

Στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμα διαβάσει το «Όλα αυτά που θα συμβούν χθες» και εύχομαι η Καθημερινή να κάνει την έκπληξη τον Νοέμβριο και την διαβάσουμε. Σε λίγες μέρες με το ημερολόγιο θα ξέρουμε… Τελικά, δημοσιεύτηκε στην χώρα μας όντως στις Νοεμβρίου 16, 2018 όπως είχα προβλέψει! Μπορείτε να δείτε εδώ και την παρουσίαση/κριτική της ιστορίας.

Πάντως είναι εντυπωσιακό ότι αυτό που γίνεται στην νέα ιστορία είναι τόσο δυνατό και επικίνδυνο που επηρεάζει το παρόν και το παρελθόν.