Τελικά τι είναι αυτά τα τομάκια που περιμένουμε εδώ και καιρό;

Η Καθημερινή έρχεται να μας εκπλήξει για άλλη μια φορά!! Θετικά όμως αυτήν την φορά! Περιμένουμε εδώ και αρκετό καιρό τομάκια. Από ττον Ιούνιο που έχει κυκλοφορήσει η είδηση όμως τομάκια δεν βλέπαμε… Τελικά ήρθε η ώρα για αποκαλύψεις και ανατροπές που νομίζω κανείς δεν περίμενε. Λοιπόν ας πάμε να ρίξουμε μια ματιά στην διαφήμιση του πρώτου τόμου που έρχεται την επόμενη Κυριακή! Τελικά, πάλι έχουμε φέτος διαφορά 2 βδομάδες με την Κύπρο και οπότε βγαίνει πάλι σωστή η είδηση ότι η Κύπρος θα έχει τα τομάκια στις 13 Αυγούστου.

Βιβλιοθήκη Σκάρπα!! Κανείς δεν το περίμενε. Νομίζω σχεδόν όλοι περιμέναμε Βιβλιοθήκη ΚΟΜΙΞ και από ότι φαίνεται από την διαφήμιση τα τομάκια είναι 8. Παρατηρούμε ότι ο τίτλος λέει Τα Άπαντα του Σκάρπα. Όμως, μάλλον θα πρόκειται για Best Of από τα Άπαντα του δημιουργού. Η ομώνυμη Ιταλική σειρά από την οποία βλέπουμε είναι βασισμένοι και οι φετινοί τόμοι έχει 51 τόμους και καθένας τους περιέχει 360 σελίδες… Οπότε χλωμό το βλέπω να δούμε όλα τα άπαντα σε 8 τομάκια. Κιόλας ο Σκάρπα έχει ιστορίες και με χαρακτήρες όπως ο Ντάμπο κλπ Ντισνεικούς χαρακτήρες αλλά οι ιστορίες των οποίων δεν έχουν πάντα σχέση με τα παπιά και τα ποντίκια.

Κύρια ιστορία του πρώτου τόμου είναι Το Φυλαχτό του Αμούνδσεν που διαβάσαμε στο ΚΟΜΙΞ 79 της Α΄ Περιόδου. Είμαι περίεργος να δούμε πόσες σελίδες θα είναι κάθε τόμος και μπορεί να μην περιέχει τις ιστορίες στην ίδια σειρά με την Ιταλική έκδοση. Εικασίες λοιπόν μέχρι την επόμενη Κυριακή.

Συνοψίζοντας λοιπόν, έχουμε Βιβλιοθήκη Σκάρπα και ο πρώτος τόμος κυκλοφορεί στις 30 Ιουλίου!! Άξιζε η αναμονή και το κάψιμο που φάγαμε από την Καθημερινή λοιπόν! Ποια η γνώμη σας; Εγώ ήδη ανυπομονώ!! Και ακόμα να το πιστέψω!!