Λοιπόν, σκεφτόμουν κάποια πράγματα, όσον αφορά στα μελλοντικά τεύχη του ΚΟΜΙΞ, και θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. Σκέφτομαι να κάνω και άλλες προβλέψεις στο μέλλον, σαν παρουσίαση, να ξέρετε. Ας αρχίσουμε.

Οι προβλέψεις μου είναι οι εξής:

ΚΟΜΙΞ 17Δοκτωρ Τζεκιλ και Μιστερ Χαιντ (Φάμπιο Τσελόνι) Νοέμβρης
ΚΟΜΙΞ 18Τα Δώρα του Άγιου Βασίλη (Καρλ Μπαρκς) Δεκέμβρης
ΚΟΜΙΞ 19Η Αυτοκρατορία του Πάγου (Κάστυ) Ιανουάριος

Λοιπόν, η πρώτη στηρίζεται κυρίως στο ένστικτο. Εάν πιάσουμε το Topolino, το τεύχος 3070 έχει την ιστορία που είπα, και το ΚΟΜΙΞ 16 έχει την ιστορία του τεύχους 3069… Τυχαίο; Μέχρι και το Μίκυ Μάους έχει πιάσει με τη σειρά τα Topolino τώρα τελευταία… Σαν ιστορία η παρωδία φαίνεται υπέροχη! Όπως το Μόμπυ Ντικ είναι 70 σελίδες, αλλά και το τεύχος που θα μπει, θα είναι από τα διαμαντάκια της σειράς και θα μοιάζει με τεύχη σαν τα ΚΟΜΙΞ 1, 3, και 11. Ανυπομονώ για το πότε θα μπει!

Η δεύτερη πρόβλεψη βασίζεται κυρίως σε γεγονότα. Μάθαμε πριν μήνες ότι σε e-mail ο Disney Editor απάντησε ότι η ιστορία του Μπαρκς Τα Δώρα του Άγιου Βασίλη είναι μια καλή ιδέα να μπει τα Χριστούγεννα του 2015. Είναι μια από τις ιστορίες του Μπαρκς, που δεν έχουν μπει στο ΚΟΜΙΞ αλλά και είναι και Χριστουγεννιάτικη, οπότε θα ταιριάζει γάντι. Οπότε είναι πάρα πολύ πιθανό να μπει!

Η τρίτη τώρα ιστορία είναι η καλύτερη του Κάστυ, πλέον και είναι τόσο καλή, που σύμφωνα με το Inducks μπαίνει στη 53η θέση ανάμεσα στις εκατό καλύτερες ιστορίες! Υποθέτω ότι τον Ιανουάριο, που προβλέπω ότι θα μπει, είναι μια πολύ καλή εποχή, καθώς ταιριάζει και με την ιστορία που είναι Χειμωνιάτικη…

Αυτές ήταν οι προβλέψεις όσον αφορά στα τρία τεύχη του ΚΟΜΙΞ μετά το 16. Για το ΚΟΜΙΞ 16 είδαμε κάποια πράγματα εδώ. Θα επανέλθουμε μετά από κάποιο καιρό με νέες προβλέψεις και βλέποντας εάν επαναλήφθηκαν οι αρχικές μας βλέψεις.

ΚΟΜΙΞ, ΚΟΜΙΞ Wiki