“Η Επιστροφή της Μάρβελ Ντακ” στο Μίκυ Μάους

Την Παρασκευή 4 Μαΐου, στο Μίκυ Μάους #203 διαβάσαμε την ιστορία  Η Επιστροφή της Μάρβελ Ντακ των Riccardo Secchi και Vitale Mangiatordi. Αρχίζουμε τον μήνα με την πιο καλή και ενδιαφέρουσα ιστορία που θα δούμε τον Μάιο. Την επόμενη  Παρασκευή έχουμε την ιστορία Το Φιλοσοφικό Λιθαράκι, σε σενάριο Federico Buratti και σχέδιο Paolo De Lorenzi, με το εξώφυλλο να είναι άσχετο με την κεντρική ιστορία αλλά δεν είναι άσχημο. Το τεύχος #205  φέρνει τον Ντόναλντ και τον Φέθρυ σε μια νέα θαλασσινή περιπέτεια, Το Τομέμ του Νερού σε σενάριο του Francesco Artibani και σχέδιο του Silvio Camboni. Το ωραίο εξώφυλλο είναι από τον Giorgio Cavazzano και έχει καλή θέση στο Inducks. Συνήθως τα σενάρια του Artibani είναι ενδιαφέροντα οπότε περιμένω κάτι καλό και εδώ.

Κλείνουμε τον μήνα  Μίκυ Μάους #206 όπου το εξώφυλλο που χρησιμοποιείται ήταν για άλλη ιστορία που έχουμε διαβάσει επί Τερζόπουλου. Τώρα το χρησιμοποίησαν για διαφορετική ιστορία , Οι Βόλοι του Τάρζον , και υποθέτω ότι πρόκειται για αυτή εδώ. Γενικά θα έλεγα πως ο μήνας πέρα από την ιστορία της Μάρβελ Ντακ και ίσως την ιστορία του Artibani δεν είναι ιδιαίτερος.

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Tο Σούπερ Μίκυ (όμορφο το εξώφυλλο αυτού του μήνα) θα έχει ως κεντρική την πολυσέλιδη ιστορία Το Πρώτο Ποντίκι στην Σελήνη με τον Μίκυ.  Το Ντόναλντ έχει ως κεντρική την ιστορία Η Καμπάνα τού Μέρλιν ενώ το ΚΟΜΙΞ , το οποίο για ακόμα μια φορά ξέχασαν να βάλουν στο ημερολόγιο , συνεχίζει με τον Βίο και την Πολιτεία… Δεν τους αδικώ θα κουράστηκαν και οι ίδιοι να βλέπουν τα ίδια και τα ίδια και ξεχνούν καμιά ότι υπάρχει και το επόμενο τεύχος. Αναμένουμε τον Αύγουστο όπου τότε τελειώνει ο Βίος και άρα θα δούμε το εξώφυλλο του ΚΟΜΙΞ #51…