Μίκυ Μάους: 300 τεύχη!

Μάρτης και άρα νέο ημερολόγιο για τις εκδόσεις Disney. Για πάμε να δούμε τι παίζει σιγά σιγά… Ξεκινάμε (και συνεχίζουμε…) με ιστορία ,από το σύμπαν του Χ-Μίκυ, την «Τρόμος στον Δρόμο» σε σχέδιο του Εττόρε Γκουλά και σε σενάριο του Μάρκο Μπόσκο. Η συγκεκριμένη έχει πολύ καλή βαθμολογία στο inducks. Οπότε, μας προκύπτει ένα ενδιαφέρον… Και φτάσαμε επιτέλους στο τρακοσιοστό τεύχος του περιοδικού! Οφείλω να ομολογήσω ότι το εξώφυλλο (του Κορράντο Μασταντουόνο) δεν είναι άσημο αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο… Μας έχει συνηθίσει με τις επιλογές της η Καθημερινή θα μου πείτε. Δεν ξέρουμε τι θα έχει το τεύχος καθώς έχουν δημοσιευτεί στην χώρα μας όλες οι ιστορίες του αντίστοιχου Ιταλικού που φιλοξενούσε το εξώφυλλο.

Το τρίτο τεύχος του μήνα , που είναι και αυτό που αναμένω πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα, έχει ως κεντρική «Τα Σωματίδια προς Ενοικίαση» από το δίδυμο Πάολο Μοττούρα και Φραντσέσκο Αρτιμπάνι!! Οπότε περιμένουμε κάτι δυνατό και ήδη το εξώφυλλο του Μοττούρα ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα. Όμως, ο Αρτιμπάνι δεν σταματάει εδώ αλλά συνεχίζει και στο τεύχος #302 με την ιστορία «Το Μυστήριο του Αριστοτέλη» από το πενάκι του Μάρκο Ματσαρέλλο. Άρα και αυτό φαίνεται κάτι πολύ καλό.

Ένας μήνας αισθητά καλύτερος από τον προηγούμενο με κάποια τεύχη που μπορεί να αποδειχτούν δυνατά. Καλά φαίνεται να αρχίζει η 300άδα… Για να δούμε.

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Το Σούπερ Μίκυ θα έχει ως κεντρική την ιστορία «Οι Πειρατές του Διαστήματος» (εντελώς άσχετο εξώφυλλο) ενώ στο Ντόναλντ από την άλλη θα είναι κεντρική «Το Χρώμα του Χρήματος». Το ΚΟΜΙΞ έχει την δεκασέλιδη ανατύπωση «Σκασιαρχείο μετ’ Εμποδίων» του Ρόσα που είχαμε διαβάσει στο τεύχος 191 της Α΄ Περιόδου, με εξώφυλλο Νάντορπ… Που θα πάει… Δεν θα τελειώσουν οι ανατυπώσεις;