Μίκυ Μάους

Στην Καθημερινή, φαίνεται πως έχουν κέφια και δημοσίευσαν το ημερολόγιο πολύ νωρίς. Πάμε να δούμε τι θα έχουμε αυτόν τον μήνα.

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου, στο Μίκυ Μάους #373 θα έχομε σαν κεντρική ιστορία το τρίτο και τελευταίο μέρος από την ιστορία «Βασίλισσα Εκτός Χρόνου». Το ίδιο τεύχος, θα φιλοξενεί επίσης μία σχετικά παλιά ιστορία του Φάντομ (δεκαεπτά χρόνια πριν πρωτοδημοσιεύτηκε), μία με τον Ινδιάνα Γκούφυ. Το τεύχος θα κλείσει με μία ιστορία  του 2003 η οποία έχει σαν σεναριογράφο τον σπουδαίο Rodolfo Cimino. Στις 12 του μήνα, στο τεύχος #374 θα έχουμε σαν κεντρική «Έκλεψαν το Ηλιοβασίλεμα». Ως δευτερεύουσα θα είναι η ιστορία «Το Μυστηριώδες Κουτί» με τον Σκρουτζ και την Μάτζικα, στην οποία μάλιστα, αντιστοιχεί και το εξώφυλλο. Η συγκεκριμένη,έχει πενήντα δύο σελίδες κι εννιά μέρη που θα τά δούμε στο ίδιο τεύχος. Η τρίτη ιστορία η οποία θα μάς ταξιδέψει στην Αίγυπτο, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα.

Το τρίτο τεύχος του μήνα, θα έχει σαν κεντρική «Το Πλοίο του Μυστηρίου». Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι άλλες ιστορίες θα μπουν, καθώς όλες οι υπόλοιπες που περιελάμβανε το ιταλικό τεύχος έχουν δημοσιευτεί σε πρόσφατα τεύχη. Ο μήνας θα κλείσει με ένα εξώφυλλο των Ιταλικών Κλασσικών οπότε δεν είμαστε σίγουροι για το ποια ιστορία θα είναι η κύρια ιστορία του τεύχους.

Συνοψίζοντας για το Μίκυ Μαους

Ένας λίγο αδιάφορος μήνας αν εξαιρέσεις τον κλείσιμο της ιστορίας με την Ρεγγίνα. Αναμένουμε να δούμε ενδιαφέροντα πράγματα τον Σεπτέμβριο.

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Στο ΚΟΜΙΞ #86, θα δούμε σαν κεντρική την ιστορία του Μπάρκς «Το Βασίλειο του Βυθού» η οποία έχει δημοσιευτεί το 2015 στην Μεγάλη βιβλιοθήκη Disney, πλαισιωμένη από ένα μονοσέλιδο άρθρο και με πολύ καλύτερο χαρτί απ’ αυτό του ΚΟΜΙΞ. Στο Ντοναλντ #86, η πρώτη ιστορία θα είναι «Η Μάχη της Παραλίας», ενώ η κεντρική μπορεί να είναι αυτή. Στο Super Μικυ #86, κύρια θα είναι «Ο Χειρότερος Θείος του Κόσμου», μια ιστορία μόλις 8 σελίδων!

Το άρθρο είναι από τον καινούργιο μας συντάκτη Σκρουτζ Μακ Ντακ, με μια μικρή βοήθεια από τον ΚΟΜΙΞ.