Μίκυ Μάους: Φάντομ Ντακ – Στο Τέλος του Χρόνου

Ο Νοέμβριος μπαίνει και συνεχίζει να έχει άρωμα Φάντομ Ντακ το Μίκυ Μάους! Το πρώτο τεύχος του μήνα αρχίζει με το πρώτο μέρος της ιστορίας «Στο Τέλος του Χρόνου», με ένα υπέροχο εξώφυλλο.

Μερικές λεπτομέρειες για την ιστορία

Συνολικά έχει 132 σελίδες, απαρτίζεται από 4 μέρη (Μίκυ Μάους #334 – #337) και είναι από το δίδυμο Κλαούντιο Σιαρρόνε και Αλεχάντρο Σίστι. Έχουμε όλα τα εξώφυλλα που μπήκαν στο Topolino και είναι σχεδιασμένα από τον Σιαρρόνε. Οφείλουμε να πούμε ότι το σχέδιο του έχει αλλάξει από την πρώτη σειρά με αποτέλεσμα να αποδίδει καλύτερα πλέον το φουτουριστικό ύφος της νέας σειράς. Ενδιαφέρον, φαίνεται το σενάριο αφού επιστρέφει η Λύλα και θα έχει να κάνει και με την χρονοφυλακή.

Συνοψίζοντας για το Μίκυ Μαους

Όπως βλέπετε και αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος στον Φάντομ Ντακ με την ιστορία «Στο Τέλος του Χρόνου» να ανήκει στη σειρά PKNE – Paperinik New Era (Φάντομ Ντακ – Νέα Εποχή) και να σημειωθεί ότι αποτελεί τη δεύτερη ιστορία της σειράς. Ο επόμενος μήνας λογικά θα είναι γεμάτος γιορτινά τεύχη εξαιτίας των Χριστουγέννων.

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Το Ντόναλντ θα έχει ως κεντρική το «Ο Σούπερ Γρουσούζης». Το ΚΟΜΙΞ για άλλη μια φορά έχει στην κεντρική ιστορία ανατύπωση αλλά η Καθημερινή εκπλήσσει άλλη μια φορά αρνητικά καθώς έχουμε ανατύπωση ιστορίας που είναι μόλις 4 σελίδες…

Αναφερόμαστε στη Χριστουγεννιάτικη ολιγοσέλιδη ιστορία «Ωχ! Έλατο!» του Ρόσα που πρώτη φορά μπήκε στο ΚΟΜΙΞ 223 ως συμπληρωματική… Αυτό που συμβαίνει μπορούμε να το θεωρήσουμε αστείο, τραγικό, θλιβερό κλπ… Ο απόλυτος πάτος. Άντε και μονοσέλιδες στην κεντρική… Η περίληψη της ιστορίας στη διαφήμιση του τεύχους είναι περισσότερη από την ίδια την ιστορία… Άκυρο εντελώς. Μένει το «Αφιερωμένο Εξαιρετικά» από τις μεγάλες ιστορίες και λίγες ολιγοσέλιδες όπως λέμε και στο άρθρο μας για να τελειώσει η εποχή του Ρόσα ή καλύτερα των ανατυπώσεων. Ίδωμεν!