Η ιστορία Το Κοραλλένιο Καγκουρώ αποτελεί κεντρική ιστορία του δέκατου πέμπτου τόμου. Έχει δημοσιευτεί στη χώρα μας 4 φορές στα Κλασσικά. Η ιστορία αυτή είναι από τον ένατο Ιταλικό τόμο αλλά εκεί στην Καθημερινή με το ανακάτμα που έχουν κάνει έχουν αφήσει κάποιες εκρεμμότητες από τους προηγούμενους Ιταλικούς τόμους, έβδομο και όγδοο. Το πιο ενδιαφέρρον όμως είναι ότι η παρκάτω διαφήμιση μάλλον μας κρύβει μια έκπληξη 🙂

Αν παρατηρήσετε και μετρήσετε τους τόμους είναι 10 και από αυτούς λείπει ο όγδοος οπότε μιλάμε για συνολικά 11 τόμους! Από αυτούς μένουν να κυκλοφορήσουν (και σύμφωνα με όσα ξέρουμε και από τη διαφήμιση είναι):

  1. Μεγάλες Ιστορίες – Τα Άπαντα του Ρομάνο Σκάρπα Το Κοραλλένιο Καγκουρώ (Ιτ. #9)
  2. Μεγάλες Ιστορίες – Τα Άπαντα του Ρομάνο Σκάρπα Ο Ανίκητος Υπερεγκέφαλος (Ιτ. #10)
  3. Μεγάλες Ιστορίες – Τα Άπαντα του Ρομάνο Σκάρπα Το Καρναβάλι του Ντόναλντ Μακ Ντακ (Ιτ. #1)
  4. Μεγάλες Ιστορίες – Τα Άπαντα του Ρομάνο Σκάρπα Τα Όργανα του Παρανόμου (Ιτ. #9) (μάλλον αυτή που έχω στον σύνδεσμο)

Τον τόμο με την ιστορία Ο Ανίκητος Υπεργκέφαλος δεν τον είχαμε ξαναδεί στις διαφημίσεις της εφημερίδας όπου βλέπαμε τους τίτλους από τις ράχες. Και από ότι φαίνεται θα είναι μετά τον 15ο. Βέβαια τον συγκεκριμένο τόμο μπορεί κανείς να δει στη διαφήμιση για τον 15ο. Να τονισθεί ότι ο συγκεκριμένος τόμος φαίνεται να υπάρχει από την αρχή ανάμεσα στους 10 που η Καθημερινή έχει στις διαφημίσεις/βίντεο της! Η ιστορία είναι από τον δέκατο Ιταλικό τόμο!! Άρα το ενδεχόμενο ότι μπορεί να έχουμε και άλλους τόμους αυξάνεται. Βέβαια, έτσι αυξάνεται και το ανακάτεμα της Καθημερινής με τους τόμους 😛

Από αυτές τις διαφημήσεις πήρα μέρη του που φαίνονται!! Σουγουρεύτηκα με την παρακάτω εικόνα ότι 99.99% είναι αυτή η ιστορία που λέω! Κοιτάξτε στην παρκάτω εικόνα το πρώτο πάνελ της ιστορίας.

Όπως βλέπουμε ο πίνακας και το σακίδιο με τα δολάρια φαίνονται στο πρώτο πάνελ είναι και στο εξώφυλλο! Ακόμα δείτε ότι αντιστοιχεί και η αριθμομηχανή του με τους βόλους σε μέρος του εξώφυλλου στα δεξιά. Η εικόνα της διαφήμισης/βίντεο που έχω βάλει πρώτη πρώτη και ήταν για τον σημερινό τόμο έχει δέκα τόμους και συμπεριλαμβάνει όλους εκτός αυτόν με τα Όργανα του Παρανόμου. Πάντως ο τόμος με τα Όργανα του Παρανόμου υπάρχει σε όλες τις διαφημίσεις που έχει βάλει η Καθημερινή στην Εφημερίδα. Τέλος, να ξαναπούμε ότι η ιστορία είναι από τον δέκατο Ιταλικό τόμο. Οπότε για να μπει ο ολόκληρος ο ένατος θα πρέπει να έχουμε έναν ακόμη τόμο. Νομίζω από την επόμενη βδομάδα θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα. Θα ενημερώσουμε με καινούργιο άρθρο για οτιδήποτε νεότερο.