Έχουμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την νέα ιστορία.

Το Μυστικό του Σκληρόκαρδου Χρυσοκούκη

Έχουμε διάφορες πληροφορίες για την νέα ιστορία του Francesco Artibani. Σύμφωνα με όσα είπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

  • Πρόκειται για συνέχεια της ιστορίας Η Τελευταία Περιπέτεια του Σκρουτζ Μακ Ντακ που διαβάσαμε στα 4 πρώτα τεύχη του Μίκυ Μάους της Β΄ Περιόδου.
  • Δεν πρόκειται να μπει στις σελίδες του Topolino αλλά σε μια νέα έκδοση με τίτλο Σκρουτζ Μακ Ντακ Εναντίων Όλων (Uncle Scrooge Against All) η οποία θα έχει 2 ιστορίες και θα παρουσιαστεί στο Lucca Comics.
  • Ο σχεδιαστής θα είναι ο ίδιος όπως στην πρώτη ιστορία, δηλαδή θα είναι ο Alessandro Perina.

Πάρα πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. Και από ότι φαίνεται η ιστορία μπαίνει σε αυτόνομη έκδοση ώστε έτσι να γιορτάσουν τα 70 χρόνια του θείου Σκρουτζ. Όπως έχουμε πει και στην ΚΟΜΙΞ Wiki ο αγαπημένος μας τσιγκούνης γιορτάζει σε λίγο καιρό 70 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση. Οπότε είναι η κατάλληλη στιγμής για νέες ιστορίες και εκδόσεις. Πάντως είμαι περίεργος να μάθω ποιο είναι το μυστικό του Σκληρόκαρδου Χρυσοκούκη. Χαίρομαι που και η Ιταλία ασχολείται με τον χαρακτήρα και ελπίζω να δούμε περισσότερες ιστορίες με αυτόν στο μέλλον. Αναμένουμε να δούμε τι άλλο θα ετοιμάσουν οι Ιταλοί και ελπίζουμε να δούμε και στις χώρα μας τις νέες ιστορίες. Ειδικά τη συνέχεια της Τελευταίας Περιπέτειας.