Μίκυ Μάους: Η Ακτίνα της Ατλαντίδας

Την ερχόμενη Παρασκευή θα έχουμε στο Μίκυ Μάους την ιστορία «Τα Αυτιά που Κυρίευσαν το Μίκυ Σίτυ» από το πενάκι του Εμμανουέλ Μπατσινέλι και σε σενάριο του Λορέντζο Καμερίνι με πρωταγωνιστή τον Μίκυ. Το τεύχος #278 μας έχει μια επιστροφή στο σύμπαν του Άρχοντα των Μάγων, με την «Αυγή» που είναι ιστορία 50 σελίδων με 2 μέρη τα οποία λογικά θα τα διαβάσουμε στο ίδιο τεύχος.

Συνεχίζοντας, θα αναφερθώ στο γεγονός ότι τα τεύχη #279 & #280 θα περιλαμβάνουν ιστορία του  Κάστυ, «Η Ακτίνα της Ατλαντίδας» (δική μας μετάφραση). Μια μεγάλη ιστορία 83 σελίδων συνολικά που έχει 2 μέρη και την διαβάσουμε σε 2 διαφορετικά τεύχη και είμαστε τυχεροί για αυτό! Γιατί είμαστε τυχεροί; Διότι έτσι θα έχουμε και το υπέροχο εξώφυλλο του #280 (και στην πρωτότυπη μορφή του) που και στην Ιταλία μπήκε απλά μέσα στο τεύχος του Topolino. Και άλλο Κάστυ! Μπράβο Disney Editor. Ακόμα, τα εξώφυλλα της ιστορίας είναι τόσο όμορφα που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά από όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις και τεύχη. Ακόμα, να προσθέσω ότι όπως είχαμε πει στη συνέντευξη με τον Κάστυ στο ΚΟΜΙΞ Wiki Fanzine#1, η ιστορία αυτή αποτελεί μέρος της σειράς ιστοριών του Κάστυ με την Κλάρα Λοφτ όπου οι ήρωες μας ψάχνουν την Ατλαντίδα. Δηλαδή, έχουμε καιρό ακόμα μέχρι να βρουν το μυθικό νησί.

Σίγουρα πιο ενδιαφέρον μήνας από αυτούς του καλοκαιριού. Άλλη μια ιστορία από αυτές που είχαμε στις τοπ 10 επιτέλους θα τη διαβάσουμε στη χώρα μας 🙂 Έχει περάσει καιρός βέβαια από τότε που είχαμε φτιάξει αυτό το άρθρο οπότε θα έχουμε και άλλες ωραίες ιστορίες 😉 Όπως και να έχει αναμένουμε για την ιστορία!!

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Το Σούπερ Μίκυ θα έχει ως κεντρική την πολυσέλιδη Δανέζικη ιστορία «Ο Κήπος του Δοκτορα Μόντικα» με πρωταγωνιστή τον Μίκυ. Το Ντόναλντ έχει ως κεντρική την ιστορία «Το Άτυχο Παπί», σε σενάριο Μιχέλ Γκίλμπερντ και σχέδιο Μάσσιμο Φέτσι. Το ΚΟΜΙΞ έχει όπως πολύ σωστά είχα προβλέψει την δεκασέλιδη ανατύπωση «Κολοκυθοπόλεμος» του Ρόσα που είχαμε διαβάσει στο τεύχος 161 της Α΄ Περιόδου. Προφανώς την έβαλαν για το Halloween που θα είναι το θέμα του τεύχους. Το μόνο που δεν προέβλεψα είναι ότι το άκυρο εξώφυλλο θα ήταν κάτι άσχετο από τον Ρόσα… Αχχ… Σιγά σιγά τελειώνουν όπως έχω ξαναπεί…