Ανακαλύψαμε κάτι αρκετά ενδιαφέρον στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Όσον αφορά τα Disney κόμικς η Καθημερινή σχετικά πρόσφατα κατοχύρωσε isbn στην Εθνική Βιβλιοθήκη όχι για έναν αλλά για τρεις νέους τόμους Editor’s Choice.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Τι θα έχουν αυτοί οι τόμοι Editor's Choice;

Και οι τρεις σειρές (η πρώτη σίγουρα όπως θα δούμε παρακάτω) το πιο πιθανό να βγαίνουν όπως και το περσινό Ντετέκτιβ Ντόναλντ υπό την αιγίδα της Disney Publishing Worldwide. Οπότε θα είναι λίγο δύσκολο να βρούμε κάτι στο Inducks.

Star Force Rebel Academy Series

Ψάχνοντας καταφέραμε να βρούμε ότι η συγκεκριμένη σειρά έχει ξεκινήσει στην Ιταλία από τον Αύγουστο. Ο λόγος για την Star Force Rebel Academy που σύμφωνα με το Inducks περιλαμβάνει μέχρι στιγμής 8 ιστορίες. Αφορά τις περιπέτειες των ανιψιών της Νταίζυ, του Ντόναλντ και του Μίκυ στο διάστημα. Δεν μπορώ να πω ότι μου τραβάει το ενδιαφέρον τόσο σχεδιαστικά όσο σεναριακά…

Soccer miniseries - Donald and the goalkeeper glory

Από τον τίτλο εύκολα καταλαβαίνουμε ότι αφορά σειρά που κεντρικό της θέμα είναι το ποδόσφαιρο και μάλλον ο Ντόναλντ θα είναι ο τερματοφύλακας… Επίσης, δεν εγείρει την περιέργεια μου και αυτή η σειρά. Προσωπικά, δεν με εντυπωσιάζουν οι περισσότερες ποδοσφαιρικές ιστορίες. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το πρώτο επεισόδιο της σειράς κυκλοφόρησε στο Paperino #508 τον Σεπτέμβριο.

Christmas miniseries: Scrooge time for holidays, time for business

Σε σχέση με τους προηγούμενους 2 τόμους θεωρώ τον συγκεκριμένο τον πιο ενδιαφέρον μακράν. Σκρουτζ και Χριστούγεννα είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός. Για τον συγκεκριμένο τόμο δεν έχουμε καμία πληροφορία μέχρι στιγμής. Είναι ο πιο μυστήριος.

Τελικές σκέψεις

Όπως γίνεται κάθε χρόνο λογικά εάν οι συγκεκριμένες εκδόσεις είναι να κυκλοφορήσουν αυτό θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στον μήνα που διανύουμε. Γενικά τα Editor’s Choice είναι μια ετήσια έκδοση και μπορεί να υπάρξει διαφήμιση για αυτά πολύ κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Αυτά προς το παρών και αν έχουμε κάτι νεότερο θα ενημερώσουμε με καινούργιο άρθρο.