Μίκυ Μάους: Οι Χαμένες Αναμνήσεις

Την Παρασκευή έχουμε την ιστορία Οι Χαμένες Αναμνήσεις σε σχέδιο Francesco D’Ippolito. Να πούμε και ότι σύμφωνα με τις βαθμολογίες του Inducks και την περίληψη της Καθημερινής μάλλον πρόκειται για την πιο ενδιαφέρουσα κεντρική ιστορία του μήνα όσον αφορά το Μίκυ Μάους. Το τεύχος #222 μας φέρνει αντιμέτωπους με την ιστορία Το Συνθετικό Μέλι στην οποία έχουμε την οργάνωση ΠΑΠΙ και τους πράκτορες Πάτσα 7 και Γκάφα 12.

Προτελευταίο τεύχος για τον Σεπτέμβρη έχει την ιστορία Τα Διαστημικά Διαμάντια από το πενάκι του Giorgio Cavazzano  και σε σενάριο Manuela Marinato. Κλείνουμε τον μήνα, με ακόμα μια ιστορία από τον Cavazzano και σε σενάριο Tito Faraci, την Αποστολή Φεστιβαλ, η οποία έχει αρκετά κακή βαθμολογία στο Inducks. Τα εξώφυλλα πάλι δεν συνδέονται με τις κεντρικές ιστορίες και έχουν όλα παρθεί από τεύχη του Ιταλικού I Classici di Walt Disney και όχι από το Topolino. (εξώφυλλα από τα τεύχη αντίστοιχα) Άλλος ένας πολύ μέτριος μήνας για το εβδομαδιαίο Μίκυ Μάους.

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Tο Σούπερ Μίκυ θα έχει ως κεντρική την πολυσέλιδη ιστορία  Ένας Έντιμος Νταής με τον Μίκυ.  Το Ντόναλντ έχει ως κεντρική την ιστορία Το Τυχερό Παπί. Το ΚΟΜΙΞ (που λείπει πάλι) έχει ως κεντρική την δεκασέλιδη ιστορία του Ρόσα, Το Παπί που Έπεσε στην Γη! ,(που έχει εξώφυλλο δικό της), που διαβάσαμε στο ΚΟΜΙΞ #207 το 2005. Αφού συνεχίζουν με τις ανατυπώσεις, τώρα μένει πια να δούμε τι αλλαγές γίνουν στις αρχές του 2019