Επέστρεψε με νέα ιστορία χωρισμένη σε μέρη!

Cronache del regno dei Due Laghi – Un sortilegio in sorte (Τα χρονικά του βασιλείου των δύο λιμνών – Ένα ξόρκι στην μοίρα)

 

Θυμάστε την ιστορία Τα χρονικά του βασιλείου των δύο λιμνών που είχαμε διαβάσει στο Μίκυ Μάους #7 της Β΄ Περιόδου και είχαμε σκάσει στα γέλια με τον καημένο Βασιλιά Μίκυ; Ε, λοιπόν η ιστορία αυτή συνεχίζεται και μάλλον θα είναι και σειρά ιστοριών από ότι φαίνεται. Από το τεύχος 3214 του Topolino μέχρι και σίγουρα το 3217 που είναι το καινούργιο τεύχος έχουν μπει 4 μέρη που το καθένα είναι 16 σελίδων. Δηλαδή συνολικά μέχρι στιγμής μιλάμε για 64 σελίδες. Βέβαια, γνωρίζοντας την Τζικε θα μπορούσε να πει κανείς ότι περιμένουμε και άλλα 16σέλιδα μέρη στο Topolino. Μπορεί η ιστορία να μην τελειώνει απλώς εδώ. Στο σενάριο είναι ο Τίτο Φαράτσι όπως και στην πρώτη ιστορία.

Πάντως εάν ρίξετε μια ματιά στην εικόνα του τέταρτου μέρους παρατηρούμε ότι στην ιστορία είναι ο κανονικός Μίκυ και ο Γκούφυ. Τι ρόλο να παίζουν άραγε; Θα βρει τρόπο αυτή τη φορά ο Βασιλιάς Μίκυ για να ξεμπλέξει από τα βαρετά καθήκοντα του; Όλα αυτά θα τα μάθουμε όταν διαβάσουμε την συγκεκριμένη ιστορία. Στην Ελλάδα μπορεί να αργήσει βέβαια…

topo