Ημερολόγιο Disney 2019

Φέτος η Καθημερινή ενώ είχε κατοχυρώσει στην Εθνική Βιβλιοθήκη isbn για ημερολόγιο Disney, εμείς ημερολόγιο μέχρι στιγμής δεν το έχουμε δει με την εφημερίδα. Τι συμβαίνει; Δεν υπάρχει ημερολόγιο; Και όμως υπάρχει.

Όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα που μας έστειλε η Glittering Goldie του greekcomics αυτό είναι το ημερολόγιο του 2019. Όπως μας είπε όντας συνδρομητής σε καποκά από τα περιοδικά φέτος της έστειλαν τα 2 ημερολόγια δώρο. Οπότε έλαβαν φέτος μέχρι στιγμής το ημερολόγιο μόνο όσοι ήταν συνδρομητές σε κάποια έκδοση. Όσον αφορά το περιεχόμενό από ότι καταλαβαίνετε από το εξώφυλλο πάλι πρόκειται για κάτι σχετικό με τον Ντον Ρόσα. Συγκεκριμένα τον Βίο και την Πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ. Έχει μέσα δώδεκα εξώφυλλα που είχε βάλει το ΚΟΜΙΞ για τη σειρά… Παρακάτω μερικές εικόνες που μας έστειλε και την ευχαριστούμε πολύ.

Προσωπικά θεωρώ το συγκεκριμένο ημερολόγιο το πιο ανιαρό και τεμπέλικο πράγμα που θα μπορούσαν να κάνουν. Αυτό διότι πήραν απλώς εξώφυλλα και τα έκαναν ημερολόγιο. Σιγά δηλαδή. Και το θέμα του έχουμε δει και το 2015 αλλά κιόλας υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οπωό οι Ελαιογραφίες του Μπαρκς ή του Μοττούρα. Εμένα αυτό το παίρνω εξώφυλλα και βάζω πάλι Ρόσα για συνεχόμενη πέμπτη χρονιά μου λέει ότι δεν υπάρχει καθόλου μεράκι. Τέλος να πω ότι δεν γνωρίζουμε αν τελικά θα δωθεί το συγκεκριμένο ημερολόγιο με την εφημερίδα. Αλλά για να μην το έχουν δώσει μέχρι στιγμής μάλλον πάμε προς το όχι… Θα δείξει…