Μερικές νέες εικόνες και πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του Καβατσάνο που πλησιάζει.

Παρακάτω σας παραθέτουμε την εικόνα του εξωφύλλου του Topolino #3197 σε μια πιο πρώιμη, σε μια τελική μορφή δίχως το κείμενο και στο τέλος το εξώφυλλο όπως θα είναι ακριβώς στο τεύχος.

Όπως είχαμε πει και στο προηγούμενο άρθρο οι γνωστοί μας χαρακτήρες θα παίξουν κάποιον ρόλο στην νέα παρωδία του Καβατσάνο.  Από τις παρακάτω εικόνες βλέπουμε ότι ο Γκούφυ θα έχει τον ρόλο του Ταράο, γιός ενός αρχηγού των Μάορι.

Όπως είχαμε αναφέρει στο Cartoomics 2017 στις 4 Μαρτίου, θα δοθεί το εναλλακτικό εξώφυλλο του τεύχους #3197.  Ακόμα, εκεί θα δείξουν στο κοινό τις πιο όμορφες σελίδες της  παρωδίας σε μεγάλο φορματ! Ακόμα, θα γίνει και σύγκριση με τα σχέδια του Hugo Pratt. Να σημειωθεί ότι η ιστορία θα δημοσιευτεί σε 2 μέρη στα Topolino #3197 και #3198. Όπως και στο μυθιστόρημα του Hugo Pratt, επίσης, στην έκδοση της Disney, ο αφηγητής είναι ο Ωκεανός.

Θα γίνει παρουσίαση της ιστορίας στις 2 Μαρτίου στο WOW Comics Space (Μουσείο Κόμικς) στο Μιλάνο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο σχεδιαστής και ο σεναριογράφος θα μιλήσουν για την σχέση τους με τον Pratt και θα μας διευκρινίσουν το υπόβαθρο της γέννησης της ιστορίας και πως κατέληξαν οι Κόρτο , Ρασπούτιν , Πανδώρα να γίνουν εκδοχές του Μίκυ Μάους, του Μαύρου Πητ, της Μίννι αλλά θα μιλήσουν και γενικά για όλους τους χαρακτήρες της ιστορίας. Τέλος, όπως είχε ειπωθεί σε προηγούμενο άρθρο στην εκδήλωση θα υπάρχει και το εναλλακτικό εξώφυλλο του Topolino #3197. Ακόμα, θα υπάρχει και ένα φυλλάδιο για την εκδήλωση όπου θα μπορεί κάποιος να δει σχέδια,σκίτσα (μελέτες) των χαρακτήρων της παρωδίας.