Το Μυστικό του Σκληρόκαρδου Χρυσοκούκη

Έχουμε νέες πληροφορίες για την νέα ιστορία του Francesco Artibani, Το Μυστικό του Σκληρόκαρδου Χρυσοκούκη. Από ότι φαίνεται ο Αρτιμπάνι έκανε λάθος και τελικά θα μπει στο Topolino πρώτα. Υπενθυμίζουμε ότι ο σχεδιαστής θα είναι ο ίδιος όπως στην πρώτη ιστορία, δηλαδή θα είναι ο Alessandro Perina.

  • Η ιστορία θα είναι σε 3 μέρη και θα είναι συνολικά 120 σελίδων.
  • Μάλλον θα μπει σε  3 τεύχη του Topolino.
  • Παραπάνω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και την πρώτη σελίδα. Από ότι φαίνεται η ιστορία αρχίζει ομαλά όπως Η Τελευταία Περιπέτεια του Σκρουτζ Μακ Ντακ.

Η νέα έκδοση με τίτλο Σκρουτζ Μακ Ντακ Εναντίων Όλων (Uncle Scrooge Against All) η οποία θα έχει και τις 2 ιστορίες και θα παρουσιαστεί στο Lucca Comics, τον Νοέμβριο. Θα έχει τιμή 7,90 και θα είναι συνολικά 256 σελίδων. Το νέο εξώφυλλο της ενιαίας έκδοσης φαίνεται παραπάνω και είναι πολύ όμορφο. Έχει τους κύριους κακούς του Σκρουτζ συγκεντρωμένους. Πάνω υπάρχει και στάμπα για τα 70 χρόνια του θείου Σκρουτζ. Ποιο θα είναι άραγε το μυστικό του Σκληρόκαρδου Χρυσοκούκη ; Ο Αρτιμπάνι είναι καλός σεναριογράφος και άρα πιστεύω ότι θα έχει σκεφτεί κάτι καλό. Και γιατί όχι να μην είναι κάτι σχετικό με το παρελθόν του Χρυσοκούκη;