Η σειρά Τα εκατομμύρια του Θείου Σκρουτζ φτάνει στο τέλος της;

Λοιπόν από ότι φαίνεται σειρά Τα Εκατομμύρια του Θείου Σκρουτζ φτάνει στο τέλος. Κύρια ιστορία του Topolino #3229 είναι Το Εικοστό Εκατομμύριο (Το Μεγάλο Φινάλε) Άρα από ότι φαίνεται το τελευταίο επεισόδιο/ιστορία της σειράς θα είναι η νέα ιστορία, 32 σελίδων. Προσωπικά, νομίζω ότι άργησε να έρθει το φινάλε. Τώρα να υπάρχουν ιστορίες για τα πρώτα 20 εκατομμύρια του Σκρουτζ είναι κάπως τραβηγμένο. Επίσης, θαρρώ πως δεν ήταν όλες οι ιστορίες τις σειράς δεν ήταν στα ίδια επίπεδα (κάτι απολύτως λογικό).

Λογικά τα volumes στην Ιταλία θα συνεχίσουν κανονικά μέχρι να περιλαμβάνουν όλα τα επεισόδια. Πάντως και το νέο εξώφυλλο του νέου volume είναι από το Πάολο Μοττούρα. Ακόμα, να πούμε πως παραπάνω βλέπετε το εξώφυλλο του νέου Topolino που έχει την ιστορία και είναι σχεδιασμένο από τον Μοττούρα. Μαθαίνουμε επίσης,  ότι και η ιστορία είναι σχεδιασμένη από τον ίδιο σχεδιαστή αλλά και το σενάριο είναι από τον Fausto Vitaliano. Είναι το ίδιο δίδυμο που είχαμε και στην ιστορία Το 2ο εκατομμύριο (που διαβάσαμε στο Μίκυ Μάους #2183 ή στα Μεγάλα Σήριαλ #29) , και ήταν το αγαπημένο μου από τα δέκα εκατομμύρια. Οπότε πιστεύω θα έχουμε ένα καλό σενάριο και υπέροχο σχέδιο. Ήδη η πρώτη σελίδα φαίνεται ωραία σχεδιασμένη ενώ το εξώφυλλο είναι καταπληκτικό.

Από ότι φαίνεται ήδη από το πρώτο πάνελ, η ιστορία θα έχει εμφανίσεις πολλών χαρακτήρων. Μάλλον τους έχει καλέσει ο Σκρουτζ για να τους μιλήσει για το 20 εκατομμύριο; Όπως και να έχει, ελπίζω το κλείσιμο να είναι ικανοποιητικό. Εμείς εδώ έχουμε φτάσει μέχρι το Το Δέκατο Τρίτο Εκατομμύριο (Μίκυ Μάους #124) οπότε έχουμε ακόμα ιστορίες μέχρι το τέλος.