Μίκυ Μάους: Τα Εκατομμύρια του θείου Σκρουτζ επιστρέφουν

Έχουμε επιστροφή της σειράς «Τα Εκατομμύρια του θείου Σκρουτζ», της οποίας είδαμε τελευταία φορά ιστορία στο Μίκυ Μάους Β΄ Περιόδου #179Το Δέκατο Πέμπτο Εκατομμύριο») Εφόσον λοιπόν συνεχίζουμε ο μήνας αρχίζει με την επαναφορά της σειράς και άρα συνεχίζουμε με το «Το Δέκατο Έκτο Εκατομμύριο», το οποίο είδαμε την προηγούμενη Παρασκευή. Οπότε γενικά έχουμε τα εξής:

Να αναφέρουμε ότι τα εξώφυλλα των τευχών 365 & 366 που είναι από το Πάολο Μοττούρα για την σειρά είναι υπέροχα. Επίσης, οι σειρές Young Donald Duck και Spookeyzone συνεχίζουν κανονικά. Προσωπικά το Young Donald Duck δεν με ενθουσιάζει αλλά για τις συγκεκριμένες σειρές θα μιλήσουμε σε άλλο άρθρο.

Συνοψίζοντας για το Μίκυ Μαους

Έχουμε άλλον ένα θεματικό μήνα με μια σειρά. Λογικά ο επόμενος μήνας θα συνεχίσει με «Το Εικοστό Εκατομμύριο» εφόσον κάθε σε κάθε τεύχος πριν είχαμε ένα εκατομμύριο. Με την συγκεκριμένη ιστορία κλείνει και η σειρά. Το εξώφυλλο και το σχέδιο του Μοττούρα για την ιστορία είναι το καλύτερο κλείσιμο. Πέρα από αυτό δεν ξέρουμε τι θα επιφυλάσσει ο Ιούλιος. Ας ελπίσουμε κάτι καλό. Ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε την «Οδύσσεια του Μίκυ».

Υπόλοιπες Εκδόσεις

Το Ντόναλντ #84 θα έχει ως κεντρική το «Η Εισβολή». Το Super Μίκυ #70 έχει την ιστορία «Ταξίδι στην Ελλάδα». Το ΚΟΜΙΞ #84 έχει ανατύπωση της ιστορίας του Μπαρκς «Μια Παλαβή Οδύσσεια»… Θα σας προτείνω να διαβάσετε την ιστορία από τον 26ο τόμο της Μεγάλης Βιβλιοθήκης Disney που έχει πολύ έξτρα υλικό αφού στο ΚΟΜΙΞ και δεν θα βρείτε καθόλου κείμενα και δεν έχει νόημα να αγοράσετε πάλι την ίδια ιστορία…