Ο Ντόναλντ Ντακ στις 9 Ιουνίου γιορτάζει τα 85 χρόνια και όπως είναι λογικό θα κυκλοφορήσουν διάφορες εκδόσεις. Μια από αυτές είναι αυτή με τον έφηβο Ντόναλντ (όπου στο νέο εξώφυλλο παρακάτω μπορείτε να δείτε την Νταίζυ και την Μίννι ως έφηβες) και άλλη είναι το Που είναι ο Ντόναλντ; Η τελευταία πρόκειται για μια έκδοση 48 σελίδων όπου οι πολίτες της Λιμνούπολης θα αναζητούν το διάσιμο άτυχο παπί.

Στα δεξιά το εναλλακτικό εξώφυλλο του τόμου με τον έφηβο Ντόναλντ.

Στην Βόρεια Ευρώπη εξαιτίας της επιτυχίας που είχε το άλμπουμ του Μίκυ Μάους η Panini αποφάσισε να βγάλει ένα αντίστοιχο με τον Ντόναλντ αυτή τη φορά. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο περιέχει μόνο θέσεις για αυτοκόλλητα και πληροφορίες σχετικές με χαρακτήρες του σύμπαντος του Ντόναλντ. Δεν έχει κάποια νέα ιστορία.

Στην Ελλάδα πέρα από την ανατύπωση της ιστορίας του Ρόσα Το Παπί Που δεν Υπήρξε Ποτέ! στο ΚΟΜΙΞ, ευτυχώς από ότι φαίνεται η Καθημερινή ασχολήθηκε λίγο παραπάνω καθώς το επόμενο τεύχος του Μίκυ Μάους θα είναι αφιερωμένο στο Ντόναλντ και θα έχει το εξώφυλλο που είχε το Topolino #3054 που ήταν αφιερωμένο στο χαρακτήρα επίσης. Οπότε μάλλον θα δούμε ιστορίες από το συγκεκριμένο τεύχος στα ελληνικά.