Και από ότι φαίνεται φέτος για πρώτη φορά θα υπάρξει Ντίσνεϋ καλεσμένος στο ComicDom! Ναι όπως το διαβάσατε. Σε λίγες μέρες θα έχουμε την χαρά να συναντήσουμε από κοντά τον Stefano Zanchi. Όπως έχω πει και σε παλιότερα άρθρα πρόκειται για ένα ανερχόμενο νέο ταλέντο στο χώρο των Ιταλικών Ντίσνεϋ κόμικς. Στην χώρα μας τον μάθαμε μέσα από το περιοδικό Μίκυ Μάους (Β΄ Περιόδου). Συνολικά σύμφωνα με το inducks έχουν δημοσιευτεί στα ελληνικά 18 ιστορίες του, από τις οποίες 2 είναι της σειράς Πάμε σινεμά; και 3 της γνωστής σειράς Η Ιστορία της Τέχνης. Οι δεκαεπτά στο Μίκυ Μάους και όσο για την 18η, πρόκειται για το 4 μέρος του πρώτου τόμου της σειράς Ντόναλντ  Τα Χρονικά των Τεράτων.

Οπότε από ότι καταλαβαίνετε όπως είναι λογικό δεν έχουμε και πολλές επιλογές για το τι θα του πάμε για υπογραφή… Ας πάμε να τις δούμε.

Προτεινόμενα τεύχη

 Τα εξής που σίγουρα πρέπει να πάει κανείς:

Όλα από τα παραπάνω τεύχη είναι πολύ καλά για υπογραφή και έχουν τις πιο μεγάλες ιστορίες του σχεδιαστή. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα έχετε στα χέρια Τα Χρονικά των Τεράτων που είναι και πρόσφατη έκδοση και τα μυστικά της Πομπηίας. Νομίζω ότι αυτά 2 είναι και το πιο σημαντικά. Το editor’s choice περιέχει κιόλας και το εξώφυλλο που είχε σχεδιάσει ο Zanchi για το τέταρτο μέρος της σειράς. Οπότε είναι ιδανικό μέρος για υπογραφή. Τέλος να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι έχει και workshop με θέμα το πως να σχεδιάσει κάποιος μια ιστορία με τον Μίκυ.