Η Dark Horse συνεχίζει δυναμικά με τις παρωδίες Disney και αυτή τη φορά σύμφωνα με το Amazon σειρά έχει η παρωδία του Ντάκενσταϊν του Φάμπιο Τσελόνι!!

Αυτή η εντυπωσιακή προσαρμογή του κλασσικού μυθιστορήματος από τη Mary Shelly, με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Ντακ, είναι ένα ταξίδι δημιουργίας που διερευνά θέματα φύσης και μοίρας!

Ο Ντόναλντ Ντακ είναι ο γιατρός Βίκτορ βον Ντάκενσταϊν – ένας γιατρός με ταλέντο στην τέχνη της δημιουργίας. Αποσπασμένος στα ερημικά περίχωρα της πόλης Ινγκολσταντ από τον θείο του Σκρουτζ Βον Ντακ, ο Βίκτορ αναζητά το μυστικό στη δημιουργία. Μέσα στα πειράματά του, δεν μπορεί να αγνοήσει τη λαχτάρα στην καρδιά του για τη λαίδη Νταίζυ Μπεθ, που είναι αρραβωνιασμένη με τον ξάδερφο του, τον Γκαστόνε. Παίρνοντας έμπνευση από τα παλιά επιστημονικά βιβλία και τον πειρασμό να αμφισβητήσει τη φύση, ο Βίκτωρ βρίσκει τα μέσα για να κάνει το όραμά του πραγματικότητα. Παραγμένο από ένα μίγμα απορριμμάτων – το αδιανόητο προκύπτει – ένα ζωντανό πλάσμα με φρικτή όψη και άγνωστες προθέσεις. Κυριευμένο από το φόβο, το πλάσμα, Γκροουλ, πέφτει τυχαία από ένα παράθυρο, ξεφεύγοντας έτσι από τον έλεγχο του δημιουργού του. Ο Βίκτορ, φοβισμένος από αυτό που μόλις εξαπέλυσε στον κόσμο, διερωτάται τι έχει δημιουργήσει και επιδιώκει να βρει τον Γκοουλ προτού είναι πολύ αργά. Αλλά κάθε ιστορία έχει μια άλλη προοπτική να πει – μπείτε στο μυαλό του πλάσματος, του Γκρόουλ, και ακολουθήστε το μονοπάτι του μετά την κρίσιμη πτώση. Τι έχει δημιουργήσει ο Βίκτωρ Ντάκενσταϊν και τι έπεται για ένα πλάσμα που είναι το πρώτο του είδους του που δεν έχει πουθενά να πάει;

Ο παραπάνω τόμος κυκλοφορεί στις 13 Αυγούστου 2019. Το εξώφυλλο που είναι ίδιο με αυτό που είχε μπει στο Topolino είναι απλά υπέροχο με όμορφο χρωματισμό! Παραπάνω βλέπεται μια σελίδα από την ιστορία την οποία θα χαρακτήριζα εντυπωσιακή και έχουμε και το εξώφυλλο της Deluxe έκδοσης που έχει κυκλοφορήσει στην Ιταλία. Άραγε θα έχει προλάβει να βγάλει μέχρι τότε η Καθημερινή την ιστορία στα ελληνικά όπως τελικά πρόλαβε με την παρωδία του Ντονάλμετ; (για την οποία ετοιμάζουμε κριτική την οποία θα ανεβάσουμε τις επόμενες μέρες)