Πήρε φόρα ανηφόρα η Dark Horse με τις παρωδίες Disney!! (προηγούμενο άρθρο) Έχουμε και άλλο νέο τόμο. Και αυτή τη φορά σύμφωνα με το Amazon σειρά έχει η παρωδία του Άμλετ με τον Πρίγκιπα Ντακλετ που βγήκε στην Ιταλία το 2016 από το πενάκι του Paolo De Lorenzi.

Το φάντασμα ενός προδομένου βασιλιά διορίζει τον πρίγκιπα Ντακλετ για να αποκαταστήσει την ειρήνη στο βασίλειό του σε αυτή την προσαρμογή του κλασσικού τραγικού έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Ο Χιούη,Λιούη και Ντιούη μαζί με τον θείο Σκρουτζ, κατευθύνονται σε ένα οδικό ταξίδι στη Δανία, περνώντας από το περίφημο ορόσημο – το στοιχειωμένο κάστρο του Ducksinore! Τα τρίδυμα θυμούνται την ιστορία του Ντακλετ, που γράφτηκε από τον διάσημο θεατρικό συγγραφέα Ουίλιαμ Ντακξπηρ. Αυτό κεντρίζει το ενδιαφέρον του Σκρουτζ  και έτσι ξεδιπλώνεται η ιστορία της τραγωδίας, της προδοσίας και της διαφθοράς.

Η βασιλική ζωή δεν θα είναι ποτέ η ίδια για τον πρίγκιπα Ντακλετ, όταν λαμβάνει μια επίσκεψη από το φάντασμα του χαμένου θείου τού, βασιλιά Σκρουτζ. Η φαντασματική μορφή του θείου του, αποκαλύπτει μια ανησυχητική αλήθεια… Ότι η θέση του ως βασιλιάς έχει σφετεριστεί από τον πονηρό Ρομπακλαύντιο, ο οποίος τώρα κάθεται στο θρόνο. Μέσω ενός τοξικού μαγικού φίλτρου που χρησιμοποιήθηκε για τον περιορίσει, ο Σκρουτζ έγινε και αόρατος και δεν μπορεί να ακουστεί σε όλους, εκτός από τον Ντακλετ, αφήνοντας τον με το καθήκον της αποκατάστασης της ειρήνης στο θρόνο και της δικαιοσύνης σε εκείνους που έχουν συνωμοτήσει εναντίον του Βασιλιά! Αλλά ανάμεσα στους μπράβους του Ρομπακλαύντιου, και τη συνεχή γκρίνια του αόρατου θείου του, ο Ντακλετ θα αποκαταστήσει την ειρήνη στο κάστρο ή θα υπάρξει άλλο ένα θύμα αυτής της τραγωδίας;

Ο παραπάνω τόμος κυκλοφορεί στις 28 Μαΐου 2019. Το εξώφυλλο δεν είναι το τελικό διότι περιμένουν έγκριση από την Disney… Μπράβο, μπράβο. Άλλη μια ιστορία που δεν έχουμε διαβάσει ακόμα στην Ελλάδα.Περιμένω και άλλους. Εννοείται πως θα αγοράσω τους τόμους. Μετά τους δικούς μας τόμους του Σκάρπα αυτή η έκδοση είναι για την οποία ανυπομονώ. Αφού εδώ δεν έχουμε τίποτα ενδιαφέρον αυτόν τον καιρό…