Από ότι φαίνεται τα τελικά εξώφυλλα των πρώτων τόμων της σειρά Disney Masters της Fantagraphics θα είναι διαφορετικά από αυτά που σας είχα βάλει στο προηγούμενο άρθρο σχετικό με τη σειρά. Παραπάνω μπορείτε αν δείτε τα 4 νέα εξώφυλλα τα οποία τα βρίσκω πιο όμορφα από τα προηγούμενα και πιο προσεγμένα.

Πέρα από τα εξώφυλλα τελικά θα έχουμε και θήκες με τους τόμους ανά δυο όπως γίνεται και σε άλλες εκδόσεις της Fantagraphics. Αλλά θα έχουμε 2 ειδών τέτοιες θήκες. Τι εννοώ;

Από ότι φαίνεται το πρώτο είδος θήκης θα είναι το κλασικό όπου έχουμε 2 συνεχόμενους τόμους της σειράς μαζί. Όσο για άλλο είδος…

Πρόκειται για θεματικές θήκες με τόμους επικεντρωμένους στον αγαπημένο σας χαρακτήρα (τον Μίκυ ή τον Ντόναλντ). Ωραία ιδέα αυτή καθώς οι ιστορίες των τόμων όντως εστιάζουν στον Μίκυ και στον Ντόναλντ (εξολοκλήρου σε κάθε τόμο). Το σχέδιο της πρώτης θήκης είναι του Ρομάνο Σκάρπα ενώ της δεύτερης θήκης ο Ντόναλντ είναι σχεδιασμένος από τον Αλ Ταλιαφέρρο νομίζω.

Έχουμε πληροφορίες και για έναν νέο τόμο και συγκεκριμένα τον πέμπτο της σειράς αλλά θα γράψουμε περισσότερα σε νέο άρθρο διότι ο τόμος αυτός αποτελεί μέρος μιας επετείου. 😉 Θα πούμε περισσότερα στο επόμενο άρθρο και θα δώσουμε πληροφορίες και για άλλες νέες εκδόσεις.