Τι Editor’s Choice θα έχουμε άραγε φέτος;

Το Editor’s Choice είναι ετήσια έκδοση. Θα έχουμε φέτος; Πιστεύω πως ναι. Και μάλλον τον μήνα Νοέμβριο το πιο πιθανό όπως πέρσι. Τι ιστορία όμως θα έχουμε φέτος; Πέρσι είχαμε το Slam Duck, σειρά ιστοριών/ιστορία που δεν περίμενε κανείς. Μια νέα ιστορία. Οπότε νομίζω και φέτος θα ξαφνιαστούμε και μάλλον πάλι θα έχουμε κάποια νέα ιστορία.

Ποια θα είναι όμως; Υπάρχουν πολλές ιστορίες που έχον βγάλει οι Ιταλοί και είναι είτε σειρές είτε πολλών σελίδων καινούργιες και παλιές. Θα μιλήσω όμως για τις καινούργιες. Για παράδειγμα υπάρχει η παρωδία του Δον Κιχώτη που είναι 94 σελίδων και θα ήταν μια όμορφη επιλογή, η ιστορία του Μπονφάττι και Κάστυ Τι συνέβη στο χθες; που είναι 2 μέρη 71  σελίδων. Άλλα μια δυνατή επιλογή θα χαρακτήριζα το PK Timecrime DD που έχει τον Φάντομ Ντακ και τον Πράκτορα Ντακ και είναι 90 σελίδων. Άλλη μια ωραία και μεγάλη ιστορία του Κάστυ είναι Η Ακτίνα της Ατλαντίδας, 83 σελίδων για Editor’s Choice.

Γενικά, υπάρχουν πολλές επιλογές και από νέες και παλιές ιστορίες. Είπα μόνο για νέες διότι πέρσι είχαμε νέα ιστορία. Οπότε το ίδιο πιστεύω και για φέτος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να μην παλιά. Οπότε, πιστεύω καλό είναι να στείλουμε όλοι ένα μήνυμα στον Editor ρωτώντας τον για το Editor’s Choice και προτείνοντας του κάποια ιστορία που θα θέλατε να δείτε στην έκδοση. Μπορείτε να προτείνετε κάποια ιστορία από τις παραπάνω που είπα ή κάποια άλλη που θα θέλατε εσείς. Υπενθυμίζω ότι το ημειλ του είναι disneyeditor@kathimerini.gr.