Νέο Editor’s Choice από την Καθημερινή για φέτος!

Έχουμε το δεύτερο τεύχος της σειράς Editor’s Choice με μια περίεργη επιλογή θα έλεγα.

Ας δούμε βέβαια πρώτα την περίληψη/διαφήμιση της Καθημερινής και θα σχολιάσω στη συνέχεια κάποια πράγματα.

Το αστέρι του επαγγελματικού μπάσκετ αναλαμβάνει να οδηγήσει στην κορυφή την ομάδα του γυμνασίου της Λιμνούπολης…

Ο Ντόναλντ και τα ανίψια του πρωταγωνιστούν σε μια συναρπαστική ιστορία με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές!

Το νέο ετήσιο Disney περιοδικό θα κυκλοφορήσει από τις 30/11/2016.

Μάλιστα. Λοιπόν τώρα θα πω δύο λογάκια. Καταρχάς να ειπωθεί πως έχουμε απόδειξη και επίσημα πλέον ότι το Editor’s Choice είναι ετήσιο. Να πω πως για μένα είναι απογοητευτική επιλογή το φετινό τομάκι καθώς η ιστορία είναι 120 σελίδων και θα μπορούσε να είχε μπει και στο Μίκυ Μάους. Επίσης το θεωρώ και ακριβό διότι θα είναι κοντά στις 120 σελίδες και θα κάνει 3,50 ευρώ. Πέρσυ, ο Μεγάλοε Σπλας είχε 200 σελίδες και έκανε τα ίδια λεφτά. Ακόμα υπάρχουν άλλες πολύ καλές ιστορίες που θα μπορούσαν να βάλουν και είναι άξιες προσοχής. Πάντως να το πούμε ότι είμαστε η πρώτη χώρα στην οποία θα κυκλοφορήσει η ιστορία μετά την μαμά Ιταλία. Καινοτομούμε από ότι καταλαβαίνετε… Το σχέδιο από τις 2 σελίδες που βλέπεται από εδώ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Ο σχεδιαστής είναι ο ίδιος που σχεδίασε το κακόφημο Raceworld… Δεν μου άρεσε το σχέδιο τότε αλλά τώρα είναι λίγο καλύτερο… Βέβαια, ο σεναριογράφος είναι ο Φραντσέσκο Αρτιμπάνι ο οποίος μας έχει χαρίσει εξαιρετικά σενάρια για ιστορίες όπως το Μόμπυ Ντικ,  Το ποτάμι του χρόνου, Η τελευταία περιπέτεια του Σκρουτζ Μακ ΝτακΟι εξερευνητές του αύριο οπότε όσον αφορά το σενάριο εναποθέτω εκεί τις ελπίδες μου.

Στην Ιταλία δημοσιεύτηκε στα τεύχη 3158 – 3161 σε 4 μέρη με το κάθε μέρος να είναι 30 σελίδων. Περίεργες αποφάσεις πέρνουν εκεί στην Καθημερινή. Πάντως είμαι περίεργος να δω το πόσο θα πουλήσει το τομάκι.

ΚΟΜΙΞ, ΚΟΜΙΞ Wiki